SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Bugsaş'a Bileniyor

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, Pazar günkü Bursa Bugsaşspor karşılaşmasının zevkli geçeceğini, mücadeleyi kazanarak, play off şanslarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Play off şanslarını devam ettirmeleri açısından Bugsaşspor maçının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Pilten, "Takım olarak ikinci yarı itibariyle iyi bir çıkış yakaladık. İyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz. Bunu gerek kupa gerekse lig maçlarında gördük. Zaman zaman şanssız puan kayıpları yaşadık. Bundan sonraki süreçte her maç bizin için büyük önem taşıyor" dedi.

"BUGSAŞSPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ"
İç sahada puan kaybına tahammülleri olmadığını kaydeden Pilten, "Önümüzde 10 haftalık bir süreç var. Karşılaşmalar kolay geçmeyecek. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Sahamızda seyircimizin de desteğiyle her maçı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda sahamızda Bugsaşspor ile önemli bir karşılaşma oynayacağız. Özellikle Akçaabat Sebatspor maçı beraberliği sonrası Bugsaşspor maçı bizim için daha da önem arz ediyor. Bu karşılaşmayı kazanarak, play off şansımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız