SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Bugsaş'a Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da çalışmalar hız kazandı.

Ankara Kızılcahamam kampında Bugsaşspor maçı için günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı takım Cumartesi günü çalışmalarını tamamlayarak, Ankara'ya geçecek ve Pazar günü ASAŞ Yenikent Stadı'nda oynanacak maç saatini bekleyecek.

Sakatlığı nedeniyle Alanyaspor ve Akçaabat Sebatspor karşılaşmalarında forma giyemeyen forvet oyuncusu Hüseyin Kartal'ın durumunun iyi olduğu ve Bugsaşspor maçı öncesi yapılacak değerlendirme neticesinde bu karşılaşmada forma giyip giyemeyeceğinin kesinleşeceği öğrenildi. Son antrenmanda adalelerinde sertleşme olan Cihan ve Ümit takımdan ayrı düz koşu yaparken, bu futbolcuların durumlarının ciddi olmadığı ve Bugsaşspor karşılaşmasında forma giyebilecekleri kaydedildi.

"ÇALIŞMALAR İYİ GEÇİYOR"
Öte yandan Teknik Direktör Ufuk Sarı, Kızılcahmam kampının kendileri adına çok iyi geçtiğini söyledi. Sarı, "Günde çift antrenmanla Bugsaşspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Önemli bir eksiğimiz yok. Hüseyin Kartal takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bu futbolcumuzun durumu iyi. Öte yandan ufak tefek sakatlıklar var ancak ciddi bir sakatlık yok. Perşembe günü çift kale maç yapacağız. Cuma günü yapacağımız son antrenman sonrasında Cumartesi günü Ankara'ya geçeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız