SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Gaziantep B.B. İle Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2016-09-17 21:25:41
YMS Gaziantep B.B. İle Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de lider Yeni Malatyaspor, ligin 4'üncü haftasında 17 Eylül Cumartesi günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin iki mağlubiyet görmeyen takımının karşılaşmasının sonucu, haftanın en merak edilen sonucu olarak dikkat çekiyor.

Yeni Malatyaspor, Kurban Bayramı öncesi deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kalmış ve haftayı 7 puanla lider tamamlamıştı. TFF 1. Lig’de ilk kez lider olan ve dün liderliği Eskişehirspor'a kaptıran sarı kırmızılılar, yeniden liderliği ele geçirmek istiyor.

Lige iyi bir kadroyla giren ve namağlup yoluna devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ise 5 puanı bulunuyor. 5 puanla beşinci sırada yer alan Antep ekibi, zorlu deplasmandan en az 1 puanla dönerek, iyi gidişini sürdürmenin planlarını yapıyor.

İKİSİ DE MAĞLUP OLMADI

Haftanın sonucu en merakla beklenen karşılaşmada Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. İki takımda namağlup yollarına devam ederken, Malatya İnönü Stadı’nda puan için kıyasıya bir mücadele verilecek.

Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1’de beraberlik aldı. Sarı kırmızılılar, ligin ilk haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 3-1, ikinci hafta ise sahasında Samsunspor’u 1-0 yenerken, üçüncü haftada deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise ligde geride kalan 3 hafta sonunda 2 beraberlik, 1’de beraberlik aldı. Gaziantep ekibi, ligin ilk haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. İkinci haftada deplasmanda Bandırmaspor’u 2-1’le geçen mavi beyazlılar, üçüncü hafta sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı.

İki takım ligde 3 maçtır kaybetmiyor.

ZORLU MAÇ İÇİN İSTATİSTİKLER NE DİYOR?

Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor şimdiye kadar 2’si lig, 1’i ise hazırlık karşılaşması olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, bu 3 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremedi.

İki ekip, ilk olarak geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de karşılaştı. Ligin ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. Ligin ikinci yarısında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 1-0 kazandı.

İki takım sezon başı kampında Bolu’da bir hazırlık karşılaşması oynadı. Hazırlık mücadelesi 0-0 berabere sonuçlandı.

BİRİ SAHASINDA DİĞERİ İSE DEPLASMANDA YENİLMEDİ

Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 3 haftada sadece bir kez iç saha maçına çıktı. Ligin ikinci haftasında sahasında Karadeniz temsilcisi Samsunspor’u konuk eden sarı kırmızılılar, bu maçı 44. Dakikada Dialiba’nın golüyle 1-0 kazandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise sadece bir kez deplasmanda maç oynadı. Ligin ikinci haftasında Bandırmaspor’a konuk olan mavi beyazlılar, Ekigho ve Kojic’in golleriyle rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • murat (7 yıl önce)
    Maçlar neden canlı yayınlanmıyor sorun ne anlamak mümkün değil biri çıkıpta açılama bile yapmıyorrr
    0
    0
    Yanıtla