SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, BYMS Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:27:14
YMS, BYMS Oldu
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor isim hakkı için Brey Tekstil ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı kulüp uzun süredir isim hakkını satmak için görüşmelerini sürdürüyordu. 

Doğu temsilcisinde başkan Adil Gevrek isim hakkı için bizzat yaptığı görüşmelerden sonuç aldı ve Brey Tekstil Yeni Malatyaspor’un isim sponsoru oldu.

Bu anlaşmanın ardından Yeni Malatyaspor’un 2015-2016 futbol sezonundaki resmi ismi Brey Yeni Malatyaspor oldu.

Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunan kulüp başkanı Adil Gevrek, Brey Tekstil’e teşekkür etti.

Yeni Malatyaspor’un isim hakkını noktasında uzun süredir görüşmelerini yürüttüğünü kaydeden Gevrek, “Bugün itibariyle Brey Tekstil ile anlaştık. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. İsim sponsorluğu için başka firmalar da vardı. Burada Brey Tekstil yönetimi memleketlerinin takımına duyarsız kalamadıklarını söylediler. Bu sezon maçlarımıza Brey Yeni Malatyaspor ismiyle çıkacağız. Umarım anlaşma her iki tarafa hayırlı olur” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız