SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Cafer Aydın'la Devam

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:49:07
YMS Cafer Aydın'la Devam
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor yönetimi, kulüple sözleşmesi süren teknik direktör Cafer Aydın ile yola devam etme kararı aldı. 

Göreve geldikten sonra teknik direktör arayışına giren Yeni Malatyaspor’un ilk ‘sivil’ yönetimi, mutlu sona ulaştı.

İstanbul’da bulunan sarı kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, kulüple sözleşmesi devam eden teknik direktör Cafer Aydın ile bir görüşme yaptı. Yaklaşık 2,5 saat süren görüşmenin ardından teknik direktör Cafer Aydın ile yola devam kararı alındı. 

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrası mevcut teknik direktörümüz Cafer Aydın ile yola devam etme kararını almış bulunmaktayız” denildi. 

Cafer Aydın, Mehmet Emin Katipoğlu ve Ertan Mumcu’nun başkanlık dönemlerinde, zorlu süreçte göreve gelmiş ve takımı Play-Off’a taşımıştı. 

Aydın’ın Salı günü Malatya’ya gelerek, yeni sezonla ilgili çalışmalara başlaması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına başlanacak

Yeni Malatyaspor’da yönetim göreve gelir gelmez teknik direktör sorunu halletmek için kolları sıvamıştı. 14 Haziran’da göreve başlayan yönetim, 9 günlük bir çalışmanın ardından teknik direktör Cafer Aydın ile yola devam etme kararı aldı.

Teknik direktör sorununu halleden yönetim, vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başladı. İlk önce iç transferde teknik direktör Cafer Aydın’ın vereceği rapor doğrultusunda görüşmelere başlayacak olan yönetim, daha sonra dış transferde ise futbolcu izleme komitesinin vereceği rapor doğrultusunda çalışmalara başlayacak. 

Günaydın göreve devam edecek

Yeni Malatyaspor’un İstanbul’daki yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusu çözülürken, iki isminde görevleri belli oldu. 

Murat Beytekin, Kulüp Genel Müdürlüğüne getirilirken, takımın idari menajeri Selçuk Günaydın’ın görevine devam edeceği kaydedildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız