SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Çalışıyor

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da kulüp basın sözcüsü Mehmet Bak, hazır bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, bunun kendileri için büyük bir avantaj olduğunu kaydetti. 
 
İlk etap çalışmaların iyi bir ortamda geçtiğini kaydeden Bak, "Geçtiğimiz sezondan iyi bir kadro oluşturduk. Yeni sezonda da iskeleti bozmadan, iyi transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik. Hazır bir takımla yeni sezon hazırlıklarına başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk etap kamp çalışmalarını takımımız Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yapıyor. Takımda iyi bir hava var. Çalışmalar da çok güzel geçiyor. Yeni transferlerde kısa zamanda takıma uyum sağladı" dedi. 
 
Bak, Bank Asya 1. Lig'e direk çıkmak istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz sezon yaşadığımız talihsizliklere rağmen takımımız üst düzey bir performans sergiledi. Play off'ta da talihsiz bir şekilde elendik. Bu nedenle yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk etap çalışmalarımızda takımı kondisyon olarak hazır hale getirerek, Ankara Kızılcahamam kampında hazırlık maçları yapacağız. Yoğun tempoda yapacağımız çalışmalar sonrası lige en iyi şekilde başlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. 
 
Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Bak, "Şuanda herhangi bir mevkide eksiğimiz yok. Ancak takıma katkı sağlayabilecek, gelecek için umut vaat eden futbolcuları kadromuza katabiliriz" şeklinde konuştu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız