SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Çankırı Taktiğini Çalıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:40:00
YMS Çankırı Taktiğini Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Çankırıspor ile oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

Malatya İnönü Stadı'nda, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

ŞANLI: "ÇANKIRISPOR MAÇINI KAZANIP PLAY-OFF'U GARANTİLEMEK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Koray Şanlı, Tarsus İdman Yurdu karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, Çankırıspor maçını kazanıp Play-off'u garantilemek istediklerini söyledi.

Şanlı, Play-off'a iyi hazırlanıp şampiyon olmak istediklerini kaydederek, "Çankırıspor maçında alınacak bir beraberlik bizi sıkıntıya sokar. Sahaya çıkıp, aslanlar gibi oynayarak galip gelmek istiyoruz. İnşallah onu da başaracağız. Haftaya da Kartalspor ile oynayacağız. Onlarda galibiyet için Malatya'ya gelecekler. Onlarla aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz. O nedenle Çankırıspor maçını kazanmak zorundayız" diye konuştu.

ALBAYRAK: "PLAY-OFF'A EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

Sarı kırmızılı takımın orta saha oyuncusu Mikail Albayrak ise Çankırıspor maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, "Çankırıspor maçını kazanıp, Play-off'u garantilemek istiyoruz" dedi.

Ligde 3 maçlarının kaldığını hatırlatan Albayrak, "Ligde kalan maçlarımızı kazanıp, Play-off'a en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. İnşallah Play-off'ta da başarılı olup, PTT 1. Lige çıkacağız" ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız