SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Çankırı'yı 1-0'la Geçti

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatya Spor, teknik heyet değişikliğinden sonra üst üste ikinci galibiyetini Çankırı Belediyespor'u yenerek aldı: 1-0 Teknik Direktörlüğe Vedat İnceefe'nin getirilmesinden sonra geçtiğimiz hafta Adıyamanspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Yeni Malatya Spor, Çankırı Belediye ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmada da etkili bir futbol sergiledi ve Müslüm'ün golüyle galibiyete ulaştı. Bu futbolcunun bir topu da direkten döndü. Karşılaşmayı konuk Çankırı Belediyespor'un bayan başkanı Sevda Karaali Şireci de protokol tribününde Yeni Malatya Spor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile birlikte izledi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Polat Mersin, İbrahim Akmazlar, İbrahim Bekler, 4. hakem Osman Gökhan Bilir,

YENİ MALATYA SPOR: Mesut, Adem, Nedim, Mehmet Duz, M.Akif, Hüseyin Kar (Dk.84 Enis), Ümit, Gökhan, Samet, Cihan (Dk.89 Oğuzhan), Muzaffer (Dk.72 Müslüm),

ÇANKIRI BELEDİYESPOR: Selahattin, Samet, Ali, Lokma (Dk.72 Fatih), Gürkan, Emre (Dk.83 Kemal), Tolga, Taylan, Celal, Rıdvan (Dk.72 Erkan), Önder,

GOL: Dk.75 Müslüm (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Ali, Gürkan (Çankırı)

18. dakikada Yeni Malatya gole çok yaklaştı. Sağdan gelişen atakta Mehmet Duz, cezaalanına indi. Muzaffer'e gönderdiği topu bu oyuncu kaleye şutladı. Tribünler gol diye ayağa kalkarken, konuk takım kalecisi son anda müdahale ederek kornere gönderdi.

34. dakikada orta sahadan gelişen Yeni Malatya atağında, topla en son Hüseyin Kar buluştu. Bu oyuncunun şutunda top aut.

İlk yarı 0-0 kapandı.

75. dakikada Yeni Malatya Spor, Müslüm'le öne geçti. Orta sahada Nedim, rakip defansın arkasına topu gönderdi. Cihan bu topla cezaalanına girdi, yanındaki Müslüm'e bıraktı. Bu futbolcunun vuruşunda önce direğe çarpan top filelerle buluştu: 1-0

82. dakikada sol kanattan gelişen Malatya atağında Cihan ortaladı. Müslüm kafaya yükseldi ve vurdu. Top direkten döndü.

Karşılaşma 1-0 Yeni Malatya Spor'un galibiyetiyle sona erdi.

HABER:Mustafa BULAŞMAZ
FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız