SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Cezayir Ekibini Yendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:39
YMS Cezayir Ekibini Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, üçüncü hazırlık karşılaşmasında Cezayir 1. Ligi ekiplerinden El Eulma’yı 3-2 yendi. 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Lara’da sürdüren Yeni Malatyaspor, üçüncü hazırlık maçını Cezayir 1. Ligi’nde 22 puanla 7’nci sırada bulunan El Eulma ile oynadı. 

Royal Wings Otel’in Tesisleri’nde oynanan hazırlık karşılaşmasında; Yeni Malatyaspor Erşen, Gökhan Sinanoğlu (Ercan), Necdet, Ramazan Kâhya, Rahman (Mert Ali), Şahinali, Serkan, Coşkun (Eren),Hüseyin Kar (Mustafa), Halil Zeybek, Koray Şanlı (Mehmet) ile mücadele etti.

Cezayir ekibi El Eulma ise Ousserır, Belhadı, Bentayeb, Rahmane, Zeghıdı, Bercıhohe, Gharbı, Hemamı (Abbas), Chenıhı (Guazi), Hamıtı (Benyamana), Derardja ile sahada yer aldı.

Yeni Malatyaspor’un gollerini dakika 25’te penaltıdan Ramazan Kâhya, dakika 29’da Halil Zeybek, dakika 37’de Koray Şanlı kaydetti.

El Eulma’nın gollerini dakika 34’te Gharbı, dakika 68’de penaltıdan Derardja attı.

Yeni Malatyaspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2. Lig Kırmızı grup ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilmiş, ikinci maçında yine 2. Lig Kırmızı grup ekibi olan Nazilli Belediyespor'u ise 2-1 mağlup etmişti.

HABER- FOTO: yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız