SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Cezayla Başlayacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:35
YMS, Cezayla Başlayacak
A- A+ PAYLAŞ

  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Yeni Malatyaspor'un bir resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama cezasını değiştirmeyerek, onayladı.

  Geçtiğimiz sezon Malatya İnönü Stadı'nda İstanbul takımı Pendikspor ile oynanan karşılaşmada çıkan saha olayları Yeni Malatyaspor'a pahalıya mal olmuştu. 3 maç cezasının 2'sini geçtiğimiz sezon dolduran sarı kırmızılılar, bu sezon PTT 1. Ligin ilk haftasında 1461 Trabzon ile oynayacağı karşılaşmada cezasının diğer geri kalan 1 maçlık kısmını çekecek. 

  PTT 1. Lige cezayla başlayacak olan Yeni Malatyaspor, 1461 Trabzon maçına seyircisinden yoksun çıkacak. Sarı kırmızılılar ayrıca ligin 2. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada da 'deplasmanda seyircisiz oynama' cezasını çekecek. 

  PFDK tarafından yapılan açıklamada, "PFDK'nın 09.04.2015 tarihli 79 sayılı toplantısında; 05.04.2015 tarihinde, Malatya İnönü Stadında oynanan YENİ MALATYASPOR - PENDİKSPOR Spor Toto 2.Lig Beyaz grup grup müsabakasında YENİ MALATYASPOR Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VE 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiş cezanın infazı tamamlanmamıştır. 01.08.2015 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 1. Ve 53. maddesi uyarınca daha önce verilen cezanın 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VE 3.000.-TL PARA CEZASI olarak değiştirilmesine, PFDK'nın 30.04.2015 tarihli 85 sayılı toplantısında; 26.04.2015 tarihinde, Menemen İlçe Stadında oynanan MENEMEN BLD.SPOR - YENİ MALATYASPOR Spor Toto 2.Lig Beyaz grup müsabakasında YENİ MALATYASPOR Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca TRİBÜN KAPATMA VE 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiş cezanın infazı tamamlanmamıştır. 01.08.2015 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 1. Ve 53. maddesi uyarınca daha önce verilen cezanın 1 RESMİ MÜSABAKAYI DEPLASMANDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VE 3.000.-TL PARA CEZASI olarak değiştirilmesine karar verilmiştir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız