SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Çorum'u 3-0 Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:02
YMS, Çorum'u 3-0 Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor kendi sahasında Çorumspor ile karşılaştı. Sarı Siyahlı takım, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gollerle rakibini 3-0 mağlup etti. 
 
Stat: Malatya İnönü 
 
 HAKEMLER: Osman Yiğit Uzer , Gürkan Çalışkan, Yusuf Bozdağan
 
YENİ MALATYA SPOR: Mesut, Gökhan Sinanoğlu, Ömer (Seçkin dk 69) , Aytek (Aşkın dk 88), Erman,  Gökhan Çakır , Cem (Caner dk 78) , Bülent, Arslan, Cihan, Yasin .
 
ÇORUMSPOR: Emrah , Ceyhun , Özkan , Fatih (Osman Seçkin dk 83), Erol, Veysi(Alihan dk 52), Volkan , Osman Bodur, Ömür, Oğuz, Ali .
 
GOLLER: Aytek dk 80 ve 81 , Arslan dk 89 (Yeni Malatya Spor)
 
 SARI KARTLAR: Cem, Ömer, Erman ve Aytek (Yeni Malatya Spor), Erol, Volkan, Özkan ve Ömür  (Çorumspor)
 
8..dakikada  YMS atağında Arslan’ın ortasında Cihan çarprazdan dokundu,ş kaleci Emrah tehlikeyi kornerle önledi.
 
15.dakikada Bülent’in pasında topla buluşan Arslan’ın vuruşunda top üstten auta çıktı.
 
20.dakikada,  Cihan’ın sağdan ortasında topla buluşan Cem’in vuruşunda  top kaleci Emrah’ta kaldı.
 
30.dakikada bülent’in soldan ortas ında  Arslan’dan önce defans topu uzaklaştırdı.
 
İlk yarı golsüz sona erdi.
 
51.dakikada Arslan’ın ortasında  Çorumspor’dan Ceyhun tehlikeyi uzaklaştırdı.
 
 
80.dakikada Arslan'ın pasında ceza sahası içinde Caner topla buluştu. Caner'in sert vuruşunu kaleci Emrah çeldi, direkten dönen topu  Aytek ayağı ile tamamlladı: 1-0
 
81.dakikada, Aslan'ın soldan pasında, Aytek sert ve düzgün vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0 
 
89. dakikada, Çorumspor defansında Osman Seçkin, topu Arslan'a kaptırdı. Aslan topu kalecinin sağndan ağlara gönderdi ve skoru belirledi, Yeni Malatya Spor: 3- Çorumspor: 0.
 
HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız