SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Cueva'nın Sözleşmesini Feshetti

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü, Perulu oyuncusu Christian Cueva'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz ve Christian Cueva arasında yapılan müzakereler sonucunda sözleşmesinin feshine yönelik anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma doğrultusunda fesih tazminatı ödenmeyecek olup, Christian Cueva geçmişe yönelik tüm alacaklarından feragat etmiştir. Teşekkürler Cueva!." denildi.

Yeni Malatyaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ve en iddialı transferi olan Cueva, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yaşadığı sorunların ardından süresiz kadro dışı bırakılmış, bu karar taraftarlardan tepki görmüştü.

Kulüp yönetiminin, taraftarın affedilmesini ve yeniden kadroya alınmasını beklediği Cueva'nın sözleşmesinin feshini, 4-1 galip gelinen maçtan sonra açıklaması, oluşacak taraftar tepkisini azaltmaya yönelik bir hamle olarak değerlendirildi.

Sözleşmenin feshedilmesi, "Sonunda Cueva'nın başını yedi" tepkilerine yolaçan  Teknik Direktör Hamzaoğlu ile devam edileceğinin de ilanı olarak yorumlandı.

Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    Hamza Hoca iyi Hoca giderse cok ararız degerin bilelim lütfen arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Adam baya karakterliymiş geçmişe dönük bütün alacaklarından vazgeçmiş en azından. Birileri gibi para almıyoruz diye tehditler savurup sahada gezip kendi kalesine gol atmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan M. (3 yıl önce)
    Gönderilecek bir futbolcu varsa ı da Umut Bulut vede Olcay Şahan dır cueva gitti bunların yerine yetenekli genç futbolcular alinmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Beyler bu adam ronaldo değil messi değil, hangi biriniz daha önce ismini duydunuz. Allah aşkına bukadar saçma hayranlık beslemeyin, geçen yıl buna on basan kamara vardı, adam bildiğin sorun yumağıydı, ne oldu malatyaya ne kattı, yata yata sezonu bitirdi. Güney amerika menşeeli oyuncular genelde problemli. Bu adam gittiği heryerde sorun yaratmış biriydi. Gelmesi zaten hataydı. Ya toptan anlamıyosunuz, yada topçudan. Kimse malatyadan üstün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • OSMANLI TORUNU (3 yıl önce)
    mesele malatyalı olması veya olmaması değil mesele hamza hocanın egosu. İyi o zaman HAMZA HOCAYA kim surat yaparsa gönderilsin böylr bir mantık dünyanın hiç bir yerinde yok önemli olan futbolcuyu kazanmak kaybetmek değil hamza hoca bu hareketini hangi futbolcuya yapsa aynı tepkiyi görür denemesi bedava kubilaya veya umut.a yapsın aynı hareketi 35 dakikada oyundan çıkarsın göreyim aynı tepkiyi görüyormu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Yerine futbolcu alın Örnek Göztepe aldı Taraftarın yüzünü güldürün Futbolcuların parası ödensin imkanlar ölçüsünde iyi bir Transfer olsun artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    O kadar üzüldüm ki egosuna tükürdüğüm Hamza yüzünden gitti galibiyete çok seviniyorum ama ne sebebtir bu hocaya bir türlü ısınamadım... ekran da gördükçe öyle uyuz oluyorum ki sebebi cueva dir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Hamza hoca prensipleri olan bir hoca hocanın ve idari heyetin tasarrufundaki bir konu nihayetinde Maradona değil bu topçu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Sanarsın kiralık topçu değil altyapıdan yetişen çırmıhtılı Cueva gönderildi :)) Hamza Hoca'yı kaybetmeyelim giden Cueva olsun. Sergen Hoca Malatyaspor'u yüzüstü bırakıp gitti bir Allah'ın kulu çıkıp laf etmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • . Bizde zaten Ailesiyle Malatya ya kadar gelen CUEVA'YI neden çırmıhtı'lı yada akcadağlı yapmadılar da HAMZA nın yüzünden neden sepetlediler diye kızıyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sergen gitmedi adil gönderdi. Bilmeden konuşup yazmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Mesut bey sergen olmayan bir yönetim olduğu için gitti ( ! )
    0
    0
    Yanıtla
  • Turo44 (3 yıl önce)
    KOCAMAN Yazıklar olsun... Böyle bir oyuncu gönderilirmi Yazıklar olsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer (3 yıl önce)
    Kiralık oyuncuydu, bonservisi bizde olsa üzülürdüm ama ortada bir kayıp yok. 8 maça çıkıp 2 asist yapmış sadece. Malatyaspor'un 10 numarası olacak bir futbol da oynamadı, kaptırdığı toplarla takımın dengesini bozuyordu. Gereksiz çalımlar, hatalı paslar ile bekleneni veremedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bugün rizeye yenilsek Hamza hoca gidecekti ,biz yendik Rize'nin hocası gitti , oyuncular Hamza hoca için oynadılar, keşke orta yol bulunsa oyuncu özür dilese yönetim ve hocada büyüklük yapsa af etseler iyi olurdu ,yolu açık olsun ülkemizden bir takimla anlaşır,hazır oyuncuyu kim elden kaçırır,Yusuf'u 3 milyon Euro ya satıp borclardan bir nebze kurtulmamız lazım,Yusuf'un yerinede 1.ligde çok iyi oyuncular var birisini almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah44444 (3 yıl önce)
    Selam aleyküm Hamza hoca kendi egosunu tatmin ediyor zugui diye oyuncun var daha bugün maça aldın oda son 5 dakika
    0
    0
    Yanıtla
  • Gani Gani (3 yıl önce)
    Ne zamandan beri egoları tatmin eden bi kulüp haline geldik yazık valla bu genç kardeşlerimize üzülüyorum adamlar ne umutla geliyor bu şehire ama bir iki kravatının egosunu tatmin edemedigi için gönderiliyor siz kravatlı arkadaşlar gider biz atkılı cefakar fedakar taraftarlar kalır gerçek Malatyalı iseniz sayın millet vekilleri sayın belediye başkanı Selahattin Başkan artık hesap sormalısınız eğer sizde gerçek Malatyalı iseniz bu gidişe dur deyin
    0
    0
    Yanıtla
  • forza malatya (3 yıl önce)
    we love you cueva
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    ne de heyecanlanmıştık fakat heyecanımız kısa sürdü başarılar CUEWA Malatya seni unutmayacak We love you
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    Madem saygısızlık yapan gidiyor güzel peki ya Semih basının önünde Malatya yı tedit edip 5 maçtır sadece sahada geziniyor buna ne denmeli kaldı ki bunu herkes gördü ama cuewa ne saygısızlık yapmış onu bilen yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Artık Erzurumu tutar bu takımı tutmam.Aylardır burada bas bas bağırıyoruz.Madem siz bizi takmıyorsunuz.Buyrun takım sizin olsun.Hayrını görün.Batmayada küme düşmeyede layıksınız.Takımı ticarethane gibi görürsen,daha çok adam satarsınız para için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Arkadaşlar yıllardır sürekli bir eleştiri hoca eleştirilir başkan eleştirilir birazda olumlu yönde destek veririn Eleştirenler ya futboldan anlamıyor ya da Malatyasporun istirarlı bir yapısının olmasını istemiyor İlk dikkat edilmesi gereken anadolu kulübüyüz ve imkanlar ölçüsünde bir şeyler yapılmakta
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani taraftar hiç görüşünü belitmesin mi bu nasıl zihniyet Cueva konusunda Adil Hamza yönetim sınıfta kaldı nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana göre Malatyaspor şimdi istikrarlı bir takım öylemi.?Belliki Futboldan zerre kadar anlamıyorsun.Demek Anadolu klübüyüz bunu hatırlatman da iyi oldu.Geçen yıl satılan oyunculardan kazanılan para ,galibiyet,beraberlik primleri almasına rağmen iyi bir oyuncu transfer etmemesine rağmen üstelik Malatya belediyesinin 20 trilyon yardımına rağmen ne oldu da halen klüp para arıyor? O engin futbol bilginle bir anlatda öğrenelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen sene kötü yönetimden dolayı ligden düştüğümüzün farkında değilsin herhalde. aynı zihniyet devam ediyor fark eden ne yönetimde hocada umutlarını umut'a bağlamışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mrt 44 (3 yıl önce)
    EGOSU yüzünden İki maçta kızağa çekip süresiz kadro dışı bırakmak hamza'nın işidir zaten Galatasaray'da da aynısını yapmıştı, Hamza'nın da yönetimin de bir hedefi yok. maçlardaki gidişata göre hedef belirleyen bir anlayışla bu iş yürümez.
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail athan (3 yıl önce)
    seyirci neden maça gitmiyor diyorlar pandemi olmasa maçlara seyirci alınırsa kimi izlemeye gideceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Erzurum 'dan, Ankaragucu 'nden 3 yediğiniz yahut kayseriye yenildiğiniz hafta gonderseydiniz ya, neden Rize galibiyetini beklediniz,
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Umut' a, olcay'a bakiyorum, Kubilay'a, Ahmet'e, Zekiye... bir cueva'nin sol ayağına... yok arkadaş yok hamza futbol.katili...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Bu gun rize yenseydi hamza out cueva in olcakti
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    Adam yine geleceğini düşünerek alacaklarından feragat etmiş bizde hiç bu adamı kazanmak adına hiç bir girişim yapılmadı ,çok yazık,çok
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Hangi akıl,Hangi fikir ile hareket ettilerde bu cueva olayı bu kadar büyüyerek sözleşme fesine kadar gitti ? Dedim diyeceğim bu kulüp iyi yönetilemiyor idari anlamda.Basit bir olay bu, neymiş oyundan çıkarken fazla tepki göstermiş hoca ya ? Yahu her futbolcu itiraz ediyor,hatta her futbolcu oyundan çıkarken hocasına ama ölçülü ama ölçüsüz tepki gösteriyor ama işin sonunda sözlşeme fesi çok nadir oluyor ? Cueva gibi adamları zor bulursun,herhalde bulduğunda da böyle basit nedenlerden dolayı da böyle bir oyuncuyu da böyle basit biçimde harcayan tek takım olarak tarihe geçmiştir YENİ MALATYASPOR TEBRİKLER.Dilerım gündemde ki isimler satılmaz yani yousef,aquah gibi isimleri inşallah satmayız bilinki satılırsa geçen sezona dönülür çünkü bu takım değirmen suyla dönüyor yani adil gevrek varsa risk halen devam ediyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Madem oynatmayacaksınız, Hamza hocada bu takımın başında kalacak geç alınmış bir karar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mucahit (3 yıl önce)
    Kardeşim altyapı altyapı ne bekliyorsunuz elin oglunda birde kaleci bir maç kurtarsın gelen tüm penaltıları yiyor maşaallah malatyada herkes futbol biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)
    Acaba bu maç yenilseydik yine de cueva gönderilecek miydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezai (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifa.Yazıklar olsun böyle basiretsiz yönetime..Cueva ya yaptığınız yöntem hiç hoş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    İstifa hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • haydar (3 yıl önce)
    oyuncu saygısızlık yapmış olabilir belki. isterse ronaldo olsun, teknik direktörüne saygısızlık yapmışsa takımda hcaya saygı kalmazsa o takım iyi oynayamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç birşey malatyasporun üzerinde değildir hocaya ağza alınmayacak küfürler edeceksin sonrada oynamayı bekleyeceksin..yönetimi tebrik ederim halihazırdakı oyuncular ve gelecek olan oyuncularada buranın basıt bir kulüp olmadığı göstermiş olundu teşk yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu.kadar galiz küfür ettiğini bildiğine göre içeriden birisin, peki 3 ay niye beklenmis ki! Buna da cevabin vardır sanirim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Şu adamdan yeteri kadar verim alamadık ya yanarım yanarım ona yanarım. Umarım eksikliğini ileri ki dönemde aramayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Cuevanin yerine hamsa hoca gitmelidi , daha cogunun başını yer hamsa haca. Bravo hamsa hoca umut rekoruna ulaşdı , bügün gol atmasina bakmayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Bu yönetime yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla