SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Cuma Günü Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:13
YMS Cuma Günü Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da toplanacak. Çalışmalara eksik başlayacak olan sarı kırmızılılar, kamp süresince transfer çalışmalarına da hız verecek. 

Malatya futbolunun 6 yıl aradan sonra PTT 1. Lige çıkması büyük bir heyecanın oluşmasını sağlarken, gözler yeni sezona çevrildi. 6 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'de Yeni Malatyaspor olarak yer alacak olan Malatya futbolu, takımın başına Yücel İldiz'in getirilmesiyle yapılacak transferlerle, lige renk katacak gibi görünüyor. 

Lige güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle yabancı oyuncu transferinde Nijerya ve Arjantinli futbolcularla yakından ilgilenen sarı kırmızılılar, bombaları üst üste patlatmaya hazırlanıyor. 

-Kamp çalışmaları 3 temmuzda başlayacak-

Yeni Malatyaspor'da ilk etap kamp çalışması 3 Temmuz'da Bolu Gerede'de başlayacak. Yücel İldiz nezaretinde toplanacak olan takımın kamp kadrosunda 18 futbolcu yer alıyor. 

İç transferde anlaşılan futbolcular ile dış transferde sözleşme imzalanan ve prensip anlaşmasına varılan futbolcuların yer alacağı kamp kadrosuna altyapıdan yetişen genç oyuncularında katılacağı öğrenildi. 

Sarı kırmızılılar, Bolu Gerede de 14 gün sürecek bir kamp çalışması yapacak. Bayramda izin yapacak olan takım, ikinci etap kamp çalışması için bir kez daha Bolu'da bir araya gelecek. 

Yeni Malatyaspor, ilk etap kamp çalışması kapsamında Bolu Gerede Esentepe Tesisleri’nde toplanacak. Takım burada güç ve kondisyon arttırıcı çalışma yapacak. Ayrıca futbolcular burada sağlık kontrolünden de geçecek.

-Transfer çalışmaları hız kazanacak- 

Yabancı oyuncu transferinde Nijeryalı Sunday Mba'yı transfer eden Yeni Malatyaspor'da yönetim, listelerinde yer alan diğer yabancı oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor. 

Mba ile 2 yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılılar, yabancı oyuncu transferine yoğunlaştı. Yönetim, Nijerya ve Arjantinli 3 oyuncuyla daha görüşmelerine devam ediyor. İlk etap kamp çalışmasına kadar bu oyuncularla anlaşma imzalamayı planlayan yönetim,yabancı oyuncu transferini de büyük ölçüde tamamlamak istiyor. 

FOTO:Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız