SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Cumartesi Maç Yapacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:12
YMS Cumartesi Maç Yapacak
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 
 
Bayram iznini ardından Malatya’da toplanan sarı kırmızılı takım, teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. TFF antrenman sahasında gerçekleştirilen çalışmalara bütün futbolcular katıldı. Sarı kırmızılı takım sezon hazırlıkları çerçevesinde Cumartesi günü Kahramanmaraş Belediyespor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak. TFF antrenman sahasında oynanacak olan karşılaşmanın 17.30’da başlayacağı kaydedildi.
 
Öte yandan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Özellikle sol bek arayışlarını sürdüren Sarı-kırmızılı takım adını sır gibi sakladığı bir futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Futbolcunun bonservis problemini çözmeye çalışan yöneticiler, bu transferi kısa sürede noktalamayı planlıyor. Ayrıca üçüncü kaleci arayışları konusunda bir açıklamada bulunan teknik direktör Gürses Kılıç, geçtiğimiz sezon altyapıdan alınarak profesyonel yapılan ve kamp çalışmalarına da katılan genç kaleci Mesut’un durumuna göre karar vereceklerini söyledi. Kılıç, şuanda üçüncü kaleci arayışlarının olmadığını belirterek, konunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız