SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Denizli Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2016-09-02 19:46:35
YMS, Denizli Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ilk iki maçını kazanan Yeni Malatyaspor, 10 Eylül’de deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Samsunspor maçının ardından takıma verilen izin sona erdi. Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanan takım, yardımcı antrenör Zafer Hızarcı nezaretinde Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenmana Almanya’da bulunan teknik direktör İrfan Buz’un yanı sıra Nijerya U23 Milli Takımı’nın Rio Olimpiyatları’ndaki maçlarının ardından izin alarak ülkesine giden Okechukwu Godson Azubuıke ile izinli olan Mıchael Pereıra ve Amamchı Augustıne Iwujı katılmadı.

Öte yandan takımla transfer sezonunun son günü anlaşan kaleci Ertaç Özbir ile sağ bek oyuncusu Erkan Sekman da antrenmanda yer aldı.

Ligde geride kalan iki haftada takımının 3 golüne imza atan Boubacar Dıalıba Dıabang’a taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Dıalıba, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmadı.

Düz koşuyla başlayan antrenman ısınma hareketlerinin ardından gerçekleştirilen pas çalışmasıyla sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yms1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya44 (7 yıl önce)
    TV yayınları yokmu
    0
    0
    Yanıtla