SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Denizli Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:02:17
YMS Denizli Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor Cumartesi günü oynayacağı Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 

Denizlispor maçının son çalışmasına omuzundan sakatlığı bulunan Gonzalo Godoy katılmazken, Uruguaylı futbolcunun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Kart cezaları sona eren kaleci Ertaç ve Koray da şans verilmesi halinde Denizlispor karşılaşmasında forma giyebilecek.

Takımı başında çıktığı ilk maçta galibiyetle tanışan Yeni Malatyaspor teknik direktörü İrfan Buz, rakipleriyle zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi.

Henüz birçok eksiklerinin bulunduğunu kaydeden Buz, “Giresun maçıyla birlikte göreve başladım. Tabi ilk maçımda galip gelmemiz bize ekstra motivasyon sağladı. Biz iyi bir takımız. Bunu Giresun’da gösterdik. Geçen haftaki galibiyetimizin anlam kazanması açısından Denizli’yi de yenmemiz gerekiyor. Taraftarımız önünde oynayacağımız bu maç bizim için çok önemli. Oyuncularıma şunu söyledim. Yenmek ya da yenilmek bunlar futbolun birer parçası. Ancak bana göre mücadele etmeden yenilmek futbolun bir parçası olamaz. O yüzden yenilsek bile mücadele ederek yenilelim. Maç bittikten sonra herkes oynadılar ama yenemediler diyebilsin” dedi.

MAÇ BİLET FİYATLARI

Bilet satışları devam eden Yeni Malatyaspor - Denizlispor müsabakasını Passolig’i olan herkes izleyebilecek.

Sarı-kırmızılı taraftarlar zorlu maçı izleyebilmek için kale arkasına 7, maraton tribüne 12, kapalı tribüne 20, VİP tribüne ise 25 TL ödeyecek.

Yeni Malatyaspor'un İnönü Stadı'nda Denizlispor ile oynayacağı maçı hakem Emre Malok yönetecek.

Saat 15.30'da başlayacak karşılaşma TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak.

PUAN DURUMU VE HAFTANIN MAÇLARI..

Takım  O  P

1.Vartaş Elazığspor  8  17

2.Kardemir Karabükspor  8  17

3.Samsunspor  8  15

4.Göztepe A.Ş.  8  15

5.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor  8  14

6.1461 Trabzon  8  13

7.Altınordu A.Ş.  8  12

8.Adana Demirspor  8  11

9.Adanaspor A.Ş.  8  11

10.Boluspor  8  10

11.Balıkesirspor  8  9

12.Giresunspor  8  9

13.Alanyaspor  8  9

14.Yeni Malatyaspor  8  8

15.Şanlıurfaspor  8  8

16.Karşıyaka  8  6

17.Denizlispor  8  5

18.Kayseri Erciyesspor  8  2

PTT 1. Ligi'nde bu hafta sonunda oynanacak maçlar şunlar:

9.Hafta

1461 Trabzon-Gaziantep B.Ş. Bld.Spor

Şanlıurfaspor-Balıkesirspor

Yeni Malatyaspor-Denizlispor

Altınordu A.Ş.-Göztepe A.Ş.

Kayseri Erciyesspor-Giresunspor

Adana Demirspor-Adanaspor A.Ş.

Samsunspor-Kardemir Karabükspor

Karşıyaka-Vartaş Elazığspor

Boluspor-Alanyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız