SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Denizli'de de Kayıp:1-0

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:45:21
YMS Denizli'de de Kayıp:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşılaştı ve 1-0 mağlup oldu.

Stat : Doğan Seyfi Atlı

Hakemler : Emre Kosif,  Hakan Karayel,  Gürsel Yelkenci

Denizli Belediyespor : Gökhan Aslan, İbrahim Çelik, Ömer Cuğ, Süleyman Olgun, Şahin Şafakoğlu, Cüneyt Dev, Yunus Emre Eserdi, Selçuk Çalışır, Hüseyin Ateş, Çağrı Ortakaya, Emrah Bedir

Yeni Malatyaspor : Vedat Kapurtu, Ömer Hacısalihoğlu, Ercan Ünal, Erdal Sezek, Ramazan Kahya, Yılmaz Özeren, Hacı Mustafa Karabulut, Mehmet Türkmehmet, Halil Çelik, Okan Öztürk, Eren Görür

Gol: Çağrı (dk. 73) (Denizli Belediyespor)

Sarı Kartlar: Hacı Mustafa, Emre Hasan, Yılmaz (Yeni Malatyaspor), Şahin, Selçuk, Emrah (Denizli Belediyespor)

16. dakikada ceza sahsına giren Hüseyin’in sert vuruşu kalecide kaldı.

68. dakikada Yılmaz’ın ortasında Okan’ın kafa vuruşu auta çıktı.

73. dakikada Ali Helvacı’nın ortasında Çağrı’nın kafa vuruşu ağlarla buluştu. 1-0

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız