SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Deplasmanda da Yok! 2-0

A- A+ PAYLAŞ

2. lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Malatya Spor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Bozüyükspor'a 2-0 mağlup oldu.

STAD: Bozüyük

HAKEMLER: Bora Budak, Barış Bakırcıoğlu, Fevzi Özkan, 4. hakem Osman Karakaş.

BOZÜYÜKSPOR: Emrehan, Erol, Özkan, Kemal, Faruk, Ersen (Dk. 65 Metin), Zeynel, Salim, Nedim, Ahmet Turan (Dk. 67 Yusuf), Ömer (Dk. 90 Bekir)

YENİ MALATYASPOR: Taylan, Mehmet Toprak, Nedim, Serdar,
Hüseyin (Dk. 27 Muzaffer), Yusuf, Müslüm, Mehmet, Gökhan, Cem (Dk. 31 Özgür), Tuncay (Dk. 68 Hüseyin)

GOLLER: Dk. 20 Özkan, Dk. 90 Salim (Bozyüküspor)

SARI KARTLAR: Dk. 31 Mehmet (Yeni Malatyaspor), Dk. 67 Erol, Dk. 75 Faruk, Dk. 79 Emrehan (Bozüyükspor)

Dk. 16- Nedim, orta sahadan aldığı topla hareketlendi. Defansın arasından Nedim’in topuna hareketlenen Ahmet Turan yavaş kalınca kaleci tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk. 20 – Ahmet Turan’ın kullandığı kornerde iyi yükselen Özkan, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. (1-0)

Dk. 35 – Kalecinin kullandığı aut atışında defansın dokunamadığı topa hareketlenen Ömer’in vuruşu, kalecinin solundan auta çıktı.

Dk. 41 – Bozüyükspor’un kullandığı korner atışında top yine lacivert beyazlılarda kaldı. Salim’in ortasına iyi yükselen Ömer’in kafa vuruşu, az farkla auta çıktı.

Dk. 48 – Bozüyükspor’un geliştirdiği kontra atakta hareketlenen Salim, ceza sahası ön çizgisi önünde topla fazla oynayınca savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk. 60- Yeni Malatya Spor’un en tehlikeli atağı bu dakikada gerçekleşti. Ceza sahası dışından gelen şutta kaleciden dönen topu bir anda önünde bulan Muzaffer, altı pas içinden topu üstten auta attı.

Dk. 76 – Ahmet Turan’ın yerine giren Yusuf’un ortasına gelişine sert vuran Nedim’in şutu, az farkla auta çıktı.

Dk . 89 – Yeni Malatya Spor’un geliştirdiği ani atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Muzaffer, topu direğin yanından auta attı.

Dk. 90 – Metin Mumcunun taşıdığı topta ara pasına hareketlenen Bekir, sağ kanatta boş pozisyonda olan Salim’in gördü. Kaleciden önce topa dokunan Salim, takımını 2-0 öne geçirdi.

Mücadelede başka gol olmayınca Bozüyükspor kendi evinde ilk galibiyetini almış oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız