SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Deplasmanın Lideri

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:14
YMS Deplasmanın Lideri
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor, ligde iç ve dış sahada birbirinden farklı skorlara imza atıyor. Sarı kırmızılılar lig topladığı 20 puanın 14’ünü dış sahada hanesine yazdırmayı başardı. Ligde Göztepe ile en fazla deplasmandan puan çıkaran takım olma unvanını elinde bulunduran Yeni Malatyaspor, deplasmandan topladığı puanlarla ligde tırmanışa geçti.

PTT 1.Lig heyecanı her hafta birbirinden heyecanlı maçlarla devam ediyor. Geride kalan 15.hafta sonunda takımlar birbirinden farklı skorla imza atmaya devam ediyor. Bunların en başında da temsilcimiz Yeni Malatyaspor ekibi geliyor. Yeni Malatyaspor takımı ligde topladığı 20 puanın 14’ünü dış sahada, 6 puanını ise iç sahada toplayarak ilginç bir istatistiğe imza attı. İlk yarının bitimine 2.hafta kala bir iç saha birde dış saha maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, grupta 20 puanla 10’uncu sırada yer alıyor.

Ligin 2.haftasında ilk dış saha maçına çıkan Yeni Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ekibine konuk oldu. Genç kadrosuyla mücadele eden Gaziantep B.B deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılan sarı kırmızılılar, ilk dış saha puanıyla tanıştı. Ligdeki ilk puanını da dış sahada alan sarı kırmızılılar, ikinci maçında ligin güçlü ekiplerinden Karabükspor’a konuk oldu.

Ligdeki ikinci maçında Karabükspor’a konuk olan Yeni Malatyaspor, ikinci dış saha puanını aldı. Kardemir Karabükspor ile golsüz eşitlikle sahadan ayrılan sarı kırmızılılar, ikinci dış saha puanını Karabükspor deplasmanından aldı.

Ligdeki üçüncü deplasman maçına çıkan Yeni Malatyaspor, ezeli kardeşi Adanaspor’a konuk oldu. Adanaspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan sarı kırmızılılar, ilk dış kaybını bu maçta yaşadı. Sarı kırmızılılar ligdeki aldığı 2 mağlubiyetten birini bu maçta hanesine yazdırdı.

Dış sahada 4’üncü maçına çıkan Yeni Malatyaspor, Karadeniz ekibi Giresunspor’a deplasmanda konuk oldu. Giresunspor’u deplasmanda 2-1 ile devirmeyi başaran sarı kırmızılılar, ilk dış daha galibiyetine bu maçta ulaştı. Dördüncü dış saha maçında 5 puanı alan sarı kırmızılılar, ligde de toparlanma süreci içine girdi.

Dış sahada 5’inci maçına çıkan sarı kırmızılılar, Balıkesirspor’a konuk oldu. Koray Şanlı’nın yaptığı anlamsız penaltı ile rakibine 1-0 boyun eğen sarı kırmızılılar, ikinci dış saha mağlubiyetini bu maçta aldı. Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor maçının ardından dış sahada başkada puan kaybı yaşamadı.

Ligde dış sahada 6’ncı maçına çıkan Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Şanlıurfaspor’u 2-0’lık skorla geçen sarı kırmızılılar, üç puanın sahibi oldu. 6 maçta 8 puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılılar, aldığı önemli puanlarla ligde de üst sıralara tırmanmaya başladı.

Ligdeki 7’nci dış saha maçında Altınordu’ya konuk olan sarı kırmızılılar, dış sahada rakiplerine korku salmaya başladı. Altınorduspor’u 1-0’lık skorla geçen sarı kırmızılar, üst üste dış daha ikinci galibiyetini aldı.

Ligdeki 8’inci dış saha maçında ise İzmir ekibi Karşıyaka’ya konuk olan sarı kırmızılılar, bu kritik maçta puan kaybı yaşamadı. Rakibini 1-0’lık skorla deviren Yeni Malatyaspor, üst üste dış sahada üçüncü galibiyetini hanesine yazdırdı.

Dış sahada toplam 8 maça çıkan Yeni Malatyaspor, grupta topladığı 20 puanın 14’ünü dış sahada aldı. Dış sahada Göztepe ile en fazla puanı toplayan takım olma unvanını elinde bulunduran sarı kırmızılılar, ilk devrenin son deplasman maçında ise Boluspor’a konuk olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız