SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Derbiye Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:34:57
YMS, Derbiye Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Elazığspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Yeni Malatyaspor’da, zorlu maçın hazırlıklarını sürüyor. Sarı kırmızılılar İnönü Stadyumunda gerçekleştirdiği teknik ve taktik çift kale maç ile karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. 

  Pazar günü kendi evinde Elazığspor’u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor’da, hazırlıklar devam ediyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını İnönü Stadyumunda teknik ve taktik olarak devam ettiren sarı kırmızılılarda, morallerin üst seviyede olduğu gözlendi. İdmana düz koşu ısınma hareketleriyle başlayan sarı kırmızılılar, açma germe hareketlerinin ardından iki gruba ayrıldı. Elazığspor maçında sahada düşündüğü ilk 11 ile bir takım kuran İldiz, teknik ve çift kale maç yaptırdı. Teknik ve taktik idmana ülkesinde bulunan orta saha oyuncusu Azubuike katılmadı. Zorlu Elazığspor maçı öncesi sarı kırmızılı taraftarlarda, takımlarına moral vermek amacıyla tribündeki yerlerini alarak futbolcular tempo tutmayı ihmal etmedi.

  İnönü Stadyumunda teknik ve taktik idmanı takip eden Yeni Malatyaspor Kulüp Dış İşler Sorumlusu Burak Çakır, Elazığspor karşısında 3 puana uzanacaklarını söyledi.

  Türkiye’nin en genç yöneticilerinden olan Burak Çakır, “Futbol Federasyonu Dış İşler Sorumlusuyum. 22 yaşındayım. Genellikle yabancı oyuncularla ilgileniyorum. Yabancı futbolcuların Türkiye’deki işlerini halletmeye çalışıyoruz. Ben, birçok STK ve Derneklerde görev yaptım. Adil Gevrek başkanımız bize bu görevi layık gördü. Bu görevi bize layık gördüklerinde bende aslan geri çevirmedim. Bizde başarılı bir şekilde bu görevi yürüteceğimize inanıyoruz” dedi. 

  Yeni Malatyaspor’un yabancı transferlerinde nokta transferler yaptığını dile getiren Çakır, “Sezon bitmeden 6 ay önce futbolcuları izlemeye başladık. Benim katkım ise futbolcuların Türkiye’ye gelmesi noktasında oldu. Yasal prosedür işleri ile daha çok ilgileniyorum. Hepsi ile sürekli kontak durumundayım. Yabancı futbolcular Malatya’da olmaktan mutlular. Hepsi buraya hayran kaldılar. Ama bir şikayetleri var. Bana hep tribünlerin neden boş olduğunu soruyorlar. İnşallah bu haftada biz, stadyumun dolu olacağını onlara söyledik. Yabancı transferinde gayet nokta tercih yaptık. Zaten sahada kendilerini iyi şekilde gösteriyorlar. Sunday, Azubuıke, Akbabıo, Godoy ve Alex gayet başarılı futbolcular. Umarım tüm takımın başarısı ile ligi güzel yerlerde bitiririz” diye konuştu. 

  Elazığspor maçına da değinen Çakır, “Elazığspor ile tarihten gelen önemli bir rekabet var. Elazığspor maçını taraftarlar çok önemsiyorlar. Bizde kulüp olarak önemsiyoruz. Taraftarlarımızı her konuda mutlu etmek istiyoruz. Umuyorum ki, Pazar gün ki maçta 3 puanı alan biz oluruz. Her şeyden önce centilmence bir maç olması bizim en büyük temennilerimizdendir. Centilmence ve güzel bir maç olmasını diliyorum. Ama sahadan 3 puanla ayrılmakta bir diğer dileğim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız