SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Dibe Vurdu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:59
YMS Dibe Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Ligde haftanın en karlı takımı deplasmanda 9 kişi kalmasına rağmen Samsunspor karşısında bir puan almayı başaran Kardemir Karabükspor oldu. Karabükspor 9’uncu hafta sonunda liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Sahasında istediği sonuçları alamayan, 5 maçın 4'ünü mağlubiyetle kapatan Yeni Malatyaspor'da ise düşüş devam ediyor. 

PTT 1.Ligde 9’uncu hafta tamamlandı. 18 ekibin kıyasına mücadelesine sahne olan ligde Kardemir Karabükspor haftanın en karlı takımı oldu. Haftanın kapanış maçında Samsunspor’a konuk olan mavi kırmızılı ekip, 9 kişi kalmasına rağmen zorda olsa 1 puanı çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. 18 puanla liderlik koltuğunda bulunan Karabükspor, en yakın takipçisi olan Elazığspor ile aradaki puan farkını 1’e çıkardı.

Ligin flaş ekiplerinden Gaziantep B.B takımı ise yine bir sürprize imza attı. Genç kadrosuyla ligde korku salan Antep temsilcisi 1461 Trabzonspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı ve puanını 17’e çıkardı. Lider ile puan farkını 1’e indiren Gaziantep B.B ekibi, 9.hafta sonunda ligde 3’ncü sıraya yer aldı.

İç sahada bileği bükülmeyen Şanlıurfaspor ise kendi sahasında Balıkesirspor’u konuk etti. Kendi sahasında zorlu rakibini 2-0 ile geçmeyi başaran Urfa temsilcisi, ligde puanını 11’e çıkardı. Kendi sahasında henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor, iç sahada 3’ncü galibiyetin aldı. Urfa temsilcisi ligde 11’nci sırada kendine yer buldu.

Kayseri Erciyesspor ise uzun zamandan beri galip gelemediği ligde ilk galibiyeti aldı. Kendi sahasında Giresunspor’u ağırlayan Kayseri temsilcisi rakibini 2-1 ile geçmeyi başardı ve ligde 2 olan puanını 5’e çıkardı.

Lige fırtına gibi başlayan İzmir ekibi Göztepe ise deplasmanda Altınordu’ya boyun eğdi. Rakibine 1-0 mağlup olan Göztepe Şampiyonluk yolunda derin bir yara aldı. Göztepe 15 puanla ligde 5’nci sırada kendine yer buldu.

Adana derbisinde ise gülen taraf Adana Demirspor oldu. Osman Özköylü’nün talebeleri zorlu maçtan 2-0’lık skorla galip ayrıldı. Şampiyonluk yolunda yara saran mavi şimşekler puanını 14’e çıkardı ve 7’nci sırada yer aldı.

Kendi sahasında bileği bükülmeyen Boluspor ise ilk mağlubiyetini Alanyaspor’a karşı aldı. Kendi sahasında rakibine 2-0 ile boyun eğen kırmızı beyazlılar, ilk iç saha mağlubiyetini gördü. Boluspor 10 puanla ligde 12’nci sırada yer aldı.

Ligde istediğini bir türlü alamayan İzmir ekibi Karşıyaka ise kendi sahasında Elazığspor’u ağırladı. Zorlu rakibini 2-0 ile geçen Karşıyaka, ligdeki ikinci galibiyetine imza atmayı başardı. 6 olan puanını 9 yapan yeşil kırmızılı ekip, 14’ncü sırada yer aldı.

Temsilcimiz Yeni Malatyaspor ise kendi sahasında ki kötü gidişe bir yenisini daha ekledi. Kendi sahasında ligin güçsüz ekiplerinden Denizlispor’a 2-1 ile boyun eğen sarı kırmızılılar, iç sahada 4’ncü mağlubiyetini aldı. İç sahada en son Alanyaspor’u mağlup etmeyi başaran sarı kırmızılılar, ligde 17’nci sıraya geriledi.

LİGDE SON PUAN SIRALAMASI VE 10. HAFTA MAÇLARI..

9. hafta maçları sonucu PTT 1. Ligdeki puan sıralaması şöyle:

Takım  O  P

1.Kardemir Karabükspor  9  18

2.Vartaş Elazığspor  9  17

3.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor  9  17

4.Samsunspor  9  16

5.Göztepe A.Ş.  9  15

6.Altınordu A.Ş.  9  15

7.Adana Demirspor  9  14

8.1461 Trabzon  9  13

9.Alanyaspor  9  12

10.Adanaspor A.Ş.  9  11

11.Şanlıurfaspor  9  11

12.Boluspor  9  10

13.Balıkesirspor  9  9

14.Karşıyaka  9  9

15.Giresunspor  9  9

16.Denizlispor  9  8

17.Yeni Malatyaspor  9  8

18.Kayseri Erciyesspor  9  5

PTT 1. Liginde, 28- 30 Ekim günleri arasında oynanacak karşılaşmalar şunlar:

10.Hafta

Gaziantep B.Ş. Bld.Spor-Şanlıurfaspor

Denizlispor-Kayseri Erciyesspor

Giresunspor-Altınordu A.Ş.

Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor

Göztepe A.Ş.-Adana Demirspor

Alanyaspor-1461 Trabzon

Adanaspor A.Ş.-Karşıyaka

Vartaş Elazığspor-Samsunspor

Kardemir Karabükspor-Boluspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız