SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Elit Çukurova Grubunda

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:43
YMS Elit Çukurova Grubunda
A- A+ PAYLAŞ

Coca-Cola Gelişim Ligleri çatısı altında oynanan Bölgesel Gelişim Ligleri ile Elit Akademi U17 Ligi'nin grupları belli oldu. 

Buna göre; Bölgesel Gelişim U14, U15, U16, U17 Ligleri 6 grupta, Bölgesel Gelişim U19 Ligi 4 grupta oynanacak. Elit Akademi U17 Ligi ise tek grupta yapılacak. Bölgesel Gelişim Ligleri ile Elit Akademi U17 Ligi'nde mücadele 19-20 Eylül tarihlerinde başlayacak. Liglerin fikstürleri ise 14 Eylül'de belirlenecek.

-Yeni Malatyaspor, zorlu rakiplerle karşılaşacak-

Yeni Malatyaspor U-14, U-15, U-16 ve U-17 Liglerinde Çukurova Grubu'nda mücadele edecek. Sarı kırmızılılar bu grupta, Adana Demirspor, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Kahramanmaraş Belediyespor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor ve Şanlıurfaspor takımlarıyla mücadele edecek.

-Coca-Cola Gelişim Ligleri 19-20 Eylül 2015 tarihlerinde başlayacak-

2015-2016 futbol sezonunda, Elit Akademi U19 Ligi dışındaki tüm Coca-Cola Gelişim Ligleri 19-20 Eylül 2015 tarihlerinde başlayacak. Bölgesel Gelişim U14, U15, U16, U17,U19 Ligleri'nin ve Elit Akademi U17 Ligi'nin grupları ve fikstürleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi olan tff.org'dan ilan edilecek.

Coca-Cola Gelişim Ligleri çatısı altında oynanan Elit Akademi U19 Ligi'nde ise mücadele 15 Ağustos'ta başlamıştı.

Yeni Malatyaspor, Coca-Cola Gelişim Ligleri'nde geçtiğimiz sezon 5 kategoride mücadele etmişti. 

Sarı kırmızılılar, 2013-2014 sezonunda U-19 Ligi'nde şampiyonluğu elde etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız