SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Emre'yle Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:40
YMS Emre'yle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kaleci Emre Selen'i kadrosuna kattı. Birinci etap kamp çalışmasının son gününde takımın kampına katılan Selen, önümüzdeki günlerde kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. 

Kulübü Adana Demirspor ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesih eden genç eldiven Emre Selen, birçok takımın transfer listesinde yer alıyordu. Özellikle gelecek vaat eden genç yetenek Selen’i kadrosuna katan sarı kırmızılılar, kale mevkisinde sorun yaşamak istemiyor. U-19 ve U-20 Milli takımın kalesini de koruyan genç Emre’nin, birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Konu hakkında Yeni Malatyaspor Kulübünden resmi olarak bir açıklama gelmezken, ilerleyen günlerde bu transferin kamuoyuyla paylaşılmaması bekleniyor.

EMRE SELEN KİMDİR?

Emre Selen, 15 Ağustos 1994 Adana doğumlu. 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da oynamaktadır. Futbola Adana Demirspor altyapısında başlayan Emre Selen, daha sonra 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A2 takım kadrosuna dahil edildi. 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde as takıma takviye olarak alındı. U-19 Akdeniz Turnuvası ve U-20 Uluslar arası Dörtlü Turnuvada milli takım kalesini koruyan Selen, özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında hocası Ünal Karaman tarafından şans veriliyordu. Beşiktaş ile yapılan her iki maçta da Adana Demirspor’un kalesini koruyan Selen, harikalar yaratmıştı. Hocası Ünal Karaman tarafından 2 kez Adana Demirspor’un lig maçında görev verilen Selen, sahadan 1 beraberlik ve 1 galibiyet ile ayrıldı. 20 yaşındaki genç oyuncunu 44 numaralı formayı giymektedir. 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan genç file bekçisinin de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız