SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'YMS Eski Real Madrid'li İle Görüşüyor'

0
Güncellendi - 2019-07-20 21:01:42
'YMS Eski Real Madrid'li İle Görüşüyor'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Real Madrid'in eski yıldızlarından Fabio Coentrao ile görüştüğü öne sürüldü.

Bu konudaki iddia, A Spor TV'nin internet sitesindeki haberde yeraldı. Haber şöyle:

"Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, Real Madrid'in eski yıldızlarından Portekizli sol bek Fabio Coentrao'yu takımda görmek istediğini kaydetti ve yönetim oyuncu ile resmen temasa geçti. Türkiye'yi UEFA Avrupa Kupası'nda temsil eden Evkur Yeni Malatyaspor, transfer listesindeki oyuncularla görüşmeye devam ederken bomba bir isim gündeme geldi.

A Spor'un son dakika geçtiği habere göre; sarı kırmızılılar Real Madrid'in eski yıldızlarından Fabio Coentrao ile temasa geçti. Şu anda kulüpsüz olan oyuncu ile ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

FABIO COENTRAO KİMDİR?

Tam adı Fabio Alexandre da Silva Coentrao olan, 11 Mart 1988'de Portekiz'in Vila do Conde do kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüplerde Portekiz Milli takımında defansif pozisyonda görev alan futbolcudur. Fabio Coentrao'nun kulüp kariyeri Fabio Coentrao, futbol kariyerine ilk olarak 1999 yılında Rio Ave takımında başladı. 7 sene boyunca burada kendini geliştirdi ve 2005 yılında ilk kez A takımla beraber çalışmalara başladı. İlk sezon çok fazla forma şansı bulamasa da 2006-2007 sezonuna kadar toplamda 29 maça çıkıp 5 gol attı. 2007 yılında gösterdiği performans ile Benfica'ya 1 Milyon Euro'ya transfer oldu. 4 sezon burada forma giyen Coentrao, 2009-2010 yılında Portekiz Premier Lig Şampiyonluğu ve Portekiz Lig Kupası'nı kazanma başarısını gösterdi. 4 sezon içerisinde Nacional, Real Zaragoza ve Rio Ave takımlarına kiralık olarak da gönderildi.

2011 yılında 30 Milyon Euro gibi yüksek bir ücrete Real Madrid'e transfer oldu. İlk sezonunda takımla beraber 33 maça çıktı ve sezon sonunda İspanya La Liga Şampiyonluğu'nu yaşadı. 2012-2013 sezonunda da İspanya Süper Kupası'nı kazandı. 2014-2015 sezonuna kadar toplamda 100'ün üzerinde maça çıkıp 3 kez fileleri havalandırdı. 2015 yılı itibariyle kariyerine Real Madrid'de devam etmektedir.

Fabio Coentrao'nun Milli Takım Kariyeri Fabio Coentrao, milli formayı ilk olarak kariyerinde 2005 yılında Portekiz U-18 takımında giydi. 2006 yılında U-19 takımına davet edildi ve 10 maça çıkıp 5 gol attı. 2007 yılında U-20 ve 2009 yılında U-21 kadrolarında yer aldı. Aynı yıl içerisinde ilk kez Portekiz A Milli Takımı'na davet edildi. 50 kez formasını giydiği takımla 2010 ve 2014 Dünya Kupaları'nın yanı sıra 2012 Avrupa Şampiyonası'nda da yer aldı. Gökhan Töre yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı"

aspor.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Korkut (4 yıl önce)
    Ya hemen ne görürseniz yazmayın,malatyahabere doğru haber almak için giriyoruz,biraz futbol hakkında araştırma yapan bir insan bu transfer haberinin asılsız olduğunu anlamalı!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek (4 yıl önce)
    Nerede o eski Başkanlar Dünya yıldızlarını getire EDER CARLOS Başka kim vardï üç Brezilaylıydı galiba Ama panoyotlar oktaylar harika takım Harika Taraftar vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    adam PAOK'a gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Balon haber. kimse kendini hayallere kaptırmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlty44Mlty (4 yıl önce)
    Paok ile sözleşme imzalamaya gitti yunanistana
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Cok iyi olur sol beke ihtiyacimiz var super ligde kalitesi hissedilir oyuncu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam44 (4 yıl önce)Eray isimli kullanıcı yorumuna
    Tanimadigin oyuncuda yok babos senin
    0
    0
    Yanıtla
  • Dunya futbolunu takip eden birisi sampiyonlar ligi sampiyonu olmus takimin 2 sezon araliksiz oynayan sol bekini tanir paşam :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    :) gülücük
    0
    0
    Yanıtla