SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Eskişehir'e Tam Kadro Gitti

0
Güncellendi - 2016-11-18 19:15:27
YMS Eskişehir'e Tam Kadro Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu maçın Malatya’daki hazırlıklarını tamamlayarak akşam saatlerinde Eskişehir’e gitti.

Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalıları Sedat ve Pereira zorlu maçta forma giyemeyecek. Eskişehir maçının Malatya’daki son hazırlıklarını bugün yapan Yeni Malatyaspor, öğleden sonra kara yoluyla Elazığ’a oradan da akşam uçağıyla Ankara’ya gitti. Başkentten kara yoluyla Eskişehir’e geçen sarı-kırmızılı takımda Teknik Direktör İrfan Buz, sakat cezalı oyuncuları da kafileye dahil etti.

Takımın yakaladığı birliktelik ruhunu bozmayan Buz, maç kadrosunu kafasında netleştirdi. Eskişehir’de yarın kısa bir ter idmanı yaptırarak çalışmaları tamamlayacak Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu da İstanbul’dan Eskişehir’e geçerek takımla beraber olacak. Futbolcularına bu maç için uyarılarda bulunduğu öğrenilen İrfan Buz’un, “Şu an puan tablosunda en üstte sizin adınız yazıyor ve bunu hep beraber başardık. Biz Eskişehir, Ümraniye, Göztepe, Mersin demedik. Hep maç maç bakacağız dedik. Şimdi yine önemli bir maçımız var. Kamuoyunda hep rakip takımın yıldızlarından bahsediliyor ama sizler gerçek büyük kim sahada göstereceksiniz” diyerek, motivasyon sağladığı ifade edildi.

Pazar günü saat 14.30’da başlayacak ve Fırat Aydınus’un düdük çalacağı müsabaka Eskişehir’in yeni stadından oynanacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Cumali (7 yıl önce)
    Maçı al şampiyon ol
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Malatya dan ankaraya uçak yokmuydu da elazigdan gidiyorlar..anlamadim...inşallah eskisehiri de yenip öyle gelirsiniz..yenilirsekte mazeretlerimiz hazır..oynanacak stadı son 3 gün kala öğrendik..moralimiz ve konsantrasyonumuz bozuldu diyecekler..inşallah buna gerek kalmaz..eskişehir den çekinerek oynarlarsa kesin yenildik demektir..
    0
    0
    Yanıtla
  • aalli cano (7 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    tarifeli malatya-ankara uçağı sabahları 6::20de. Elazığ-Ankara uçağı 16:30 da. Mantıklı olan yapılmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    Yeni statlarında inşallah ilk yenilgilerini bizden alırlar. Attığınız her şut gol olsun inşallah. Ayağınıza kuvvet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.İNŞALLAH ÜÇ PUANLA SAĞSALİM DÖNERSİNİZ.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.MAŞALLAH.
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    İnşallah seriyi bozmadan bu şekilde devam edeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (7 yıl önce)
    bizler size inanıyoruz, yeni stadlarında yüzümüzü kara çıkarmayın.
    0
    0
    Yanıtla