SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS F.Bahçe'ye Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Perşembe günü sahasında Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sarı-siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde hazırlıklarına başladı. Antalya'da seminerde olan Teknik Direktör Vedat İnceefe, takımın başında yer almazken, takım yardımcı antrenör Cafer Aydın yönetiminde çalıştı. Çalışmada yeni transferlerde yer aldı.

Antrenman öncesinde Yeni Malatyasporlu futbolcular basın mensuplarının sorularını cevapladı. Takımın yeni transferi Recep Yaşar, Yeni Malatya Spor'da yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Yaşar, Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Antalya'da ikinci yarı hazırlıkları kapsamında arkadaşlarımızla kaynaşmaya çalıştık. Arkadaşlarımızda sağ olsunlar bize çok yardımcı oldular. En ufak bir sıkıntı yaşamadık. Her çok iyiydi. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Kupada çok iddialı değiliz. Ancak sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımıza güzel bir maç seyrettirmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetin bize moral olacağını biliyoruz. Kupa maçlarında iyi sonuçlar alarak, lige moralli başlamak istiyoruz. Lige de iyi başlayarak, takımı layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz" dedi.

Takıma yeni katılan Bülent Akın ise, Malatya'dan hiç ayrılmadığını ve bağının olduğunu kaydederek, "Teklif aniden oldu. Bende hiç tereddütsüz kabul ettim. Buranın halkını da çok seviyorum. İnşallah hem şehir hem de bizim adımıza iyi olur" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, iyi bir ekip olduklarını belirterek, "Devre arasında takıma çok iyi futbolcular geldi. Yönetim iyi bir ekip oluşturdu. Futbolcuların takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Rakiplerimiz belli, kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tecrübeli futbolcular var. Takım sezon başında biraz sıkıntı yaşamış ama tecrübeli futbolcuların beklentilere karşılık vereceğini düşünüyorum. Şehrin beklentisini biliyoruz. Bizimde her şeyimiz Yeni Malatya Spor olacak. Ona göre uğraşıp, çalışıp, disipline ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın orta saha oyuncusu Hüseyin Kar da, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla beraber Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takıma ligi iyi tanıyan, tecrübeli isimler katıldı. İlk yarı yapamadığımız şeyleri ikinci yarı yapacağız. Tecrübeli bir takım olduk. Yeni transferlerle daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

Kar, Fenerbahçe ile oynayacakları kupa maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, "Kupa bizim için ikinci planda daha çok ligi düşünüyorum. Ama kupada alacağımız iyi sonuçlarda lige yansır. İyi başlayıp iyi devam etmek istiyoruz. Yeni Malatya Spor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.

NEŞELİ ANTRENMAN
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 top çalışmasıyla devam etti. Dar alanda kısa pas çalışmasında yardımcı antrenör Cafer Aydın'da futbolcularla birlikte çalışırken, takımın yeni transferi Bülent Akın, yaptığı hareketlerle takım arkadaşlarının takdirini topladı. Çalışma daha sonra 2'şerli gruplar halinde gerçekleştirilen çift kale maçla devam etti. Futbolcuların azim ve isteği teknik heyetten tam not alırken, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlemlendi.

TAKIMI YOĞUN BİR MAÇ TEMPOSU BEKLİYOR
13 Ocak'ta sahasında Fenerbahçe ile kupa maçı oynayacak olan sarı siyahlı takım, bu karşılaşma sonrası Ankara'ya hareket edecek. 16 Ocak'ta Gençlerbirliği ile deplasmanda kupa maçı oynayacak olan Yeni Malatya Spor, buradan da 19 Ocak'ta deplasmanda Mardinspor ile oynayacağı lig maçı için Mardin'e gidecek. Mardinspor maçı sonrası takım Malatya'ya dönerek, 23 Ocak'ta sahasında İskenderun Demirçelikspor ile karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
Yeni Malatya Spor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçının bilet satışları devam ediyor. Kulüpten yapılan açıklamada, 10 bin 400 biletin satışta olduğu, Fenerbahçe taraftarlarına 2 bin 771 bilet ayrıldığı kaydedildi. Biletlerin Esenlik Marketlerde satışa sunulduğu kaydedildi. Bilet fiyatları ise şöyle; Açık 20 TL, Maraton 30 TL ve Kapalı 50 TL.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız