SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Fark Yedi:3-0

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Bandırmaspor kendi sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti. Yeni Malatya Spor'un bir topu direkten döndü.

STAT: 17 Eylül

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Mert Türk, Mustafa Sarsılmaz

BANDIRMASPOR: Ergin, Rıza, Galip, Mustafa Şen, Ercan, Ali Serin (Yücel Ömür dk. 80) Halil, Vedat , Remzi (Süleyman dk .46), Orhan, Mehmet (Fatih dk. 87)

YENİ MALATYASPOR: Mesut, Mehmet Tosak, Adem, Nedim, Müslüm, Mehmet Düz, Mehmet Akif Tatlı, Gökhan (Yusuf dk. 80), Samet, Cem(Hüseyin dk. 46), Cihan

GOLLER: Halil (dk. 42 ve dk. 78), Mehmet Albayrak (dk. 84)

SARI KARTLAR: Müslüm, Adem, Mehmet Tosak (Yeni Malatyaspor), Mustafa Şen (Bandırmaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada Mustafa'nın sağdan ortaladığı top kaleci Mesut'un ellerinde kaldı.

13. dakika oynanırken Mehmet Albayrak'ın soldan yaptığı ortada Yeni Malatyaspor'lu Gökhan'ın ters vuruşu kale direğinin hemen yanından köşe vuruşuna dönüştü.

22. dakikada Yeni Malatyaspor kalesi önünde meydana gelen karambolde Mustafa Şen'den önce rakip savunma topu son anda kornere bıraktı.

26. dakikada rakip takımdan Mehmet Düz ceza alanına girdi. Attığı plase kaleci Ergin'e geri pası oldu.

42. dakikada Bandırmaspor'un golü geldi. Halil ceza sahası içersinde aldığı topu önce düzelterek önüne aldı. Sonra da sert bir şutla Yeni Malatya ağlarına gönderdi. 1-0

48. dakikada Sağ kanattan Mustafa Şen'in ortaladığı topa ceza alanı sol çarprazında Halil kafayı vurdu. Top az farkla kalenin yanından auta çıktı.

56. dakikada ceza sahasına hızlı giren Mustafa Şen kaleci Mesut'u da geçip topa vurdu. Kaleye giden topu defans oyuncuları son anda çıkardı.

70. dakikada Yeni Malatyaspor'un ceza sahası önünden Hüseyin'le kullandığı frikikte top üst direğe çarparak dışarı çıktı.

78. dakikada Bandırmaspor'da Halil orta sahada aldığı topa kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu. 2-0

84. dakikada orta alandan Halil'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Orhan geriden gelen Mehmet Albayrak'ın önüne bıraktı. Ceza sahasına hızla giren Mehmet Albayrak plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı 3'e çıkardı. 3-0

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız