SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Farklı Galip:4-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:41:02
YMS Farklı Galip:4-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor kendi sahasında Bozüyükspor ile karşılaştı ve maçı 4-1 kazanmayı başardı.

STAD: Malatya İnönü

 

HAKEMLER: Erdem İren, Mehmet Salih Mazlum, Ufuk Altunbaş

YENİ MALATYA  SPOR: Mesut, Emrah, Ercan ( Semih dk 86), Erman (Ergun Dk 46), Gökhan, Fatih, Enis, Yasin, Erdi, Mert ( Aytek dk 73), Caner

BOZÜYÜKSPOR: Bekir, Ahmet Kesim, Kadir, Ferdi, Ahmet Kuru, Muhammet, Mustafa, Serdar (Sedkan dk 60), Süleyman (Berk dk 46), Abdurrahman, Mehmet (Cemal Dk 46)

GOLLER: Abdurrahman Dk 16 (Bozüyükspor),  Erman dk 18, Emrah dk 22, Ergun dk 54, Mert dk 64 (penaltıdan)(Yeni Malatya Spor)

KIRMIZI KART: Kadir Dk 63 (Bozüyükspor)

SARI KARTLAR:  Muhammet ve Cemal (Bozüyükspor)  Yasin (Yeni Malatya Spor)

Yeni Malatya Spor, 16. dakikada Bozöyükspor'dan Abdurrahman'ın attığı golle mağlup duruma geçti. 0-1

18 Dakikada Yeni Malatya Spor'dan Erman'ın attığı golle durum 1-1 oldu.

22. Dakikada Emrah'ın attığı golle Yeni Malatya Spor skoru 2-1 yaptı

54. Dakikada , Yeni Malatya Spor'dan Ergun'un attığı golle durum 3-1 oldu.

64. Dakikada, Yeni Malatya Spor'dan Mert Ali'nin penaltıdan attığı golle skor 4-1 oldu. Bozüyükspor'dan Kadir, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 

Maç, Yeni Malatya Spor'un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız