SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Fatih Terim'i İstiyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:37
YMS Fatih Terim'i İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü İstanbul temsilcisi Centone Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Centone Karagümrük'ün sahasının sentetik çim olması nedeniyle Yeşiltepe'de 3 nolu sentetik sahada çalışan sarı kırmızılılarda, teknik heyet ve futbolcuların bir hayli moralli ve keyifli oldukları gözlendi. 

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, istasyon çalışmasının ardından sona erdi.

"Şuanda her şey bizim lehimize ilerliyor"

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan ön libero oyuncusu Ali Sakal, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Tecrübeli futbolcu, şuana kadar her şeyin kendilerinin lehine geliştiğini belirterek, "Bizim sezon başından bu yana tek hedefimiz şampiyonluktu. Yeni Malatyaspor’u bir üst lige çıkarmak. Bunun doğrultusunda maçlara çıkıyoruz. Artık maçlara tek tek bakarak ilerliyoruz. Önümüzde bir 6 maçlık periyot var. Şimdi önümüzde Centone Karagümrük maçı var. Ona konsantre olduk. Şuan onun çalışmalarına başladık. Şuanda her şey bizim lehimize ilerliyor. İnşallah bu değişmez. Gülen taraf biz oluruz" dedi.

Sakal, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "En yakın rakibimize karşı 2 puan öndeyiz. Biz tecrübeli bir takımız. Bunun içinde herkes sahada elinden geleni yapıyor. İnşallah lig bitmeden şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Bu beklentiyle birlikte Malatya’ya geldik. İnşallah sonu güzel olacak."

"Diğer takımlara göre daha avantajlıyız"

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Onur Kalafat, diğer takımlara göre daha avantajlı olduklarını belirterek, "Biz tecrübeli bir takım olduğumuz için diğer takımlara göre biraz avantajlıyız. Sezon başında buraya geldiğimiz zaman Şampiyonluk için geldik. 6 hafta kaldı. Geride kalan 6 haftada tecrübemizle birlikte Şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

Kalafat, Centone Karagümrük ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Önümüzde Centone Karagümrük maçı var. Buda bir İstanbul deplasmanı. Bu sezonda İstanbul deplasmanlarında biraz sıkıntı yaşadık. İnşallah bu maç ile bu fobimizi de atlatacağız. Akabinde Pendikspor maçı var. Bu iki maçı kazandığımız taktirde, ipi göğüsleyenin biz olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Takım olarak iyi yolda olduklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Her oynamayan oyuncu oynatılmamasını kafasına takar ama sonuçta Şampiyonluk parolasıyla başladığımız için yılmadık. Oynayan oynamayana destek oldu. Yılmadık. Çalışmaya devam ettik. Artık her şey bizim elimize geçti. Önceden rakiplerimizi arkadan takip ediyorduk. Bu saatten sonra bırakacağımızı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

-Fatih Terim Stadı için başvurdular-

Yeni Malatyaspor yönetimi, Centone Karagümrük'ün sahasının sentetik çim olması nedeniyle TFF'ye karşılaşmanın İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması için başvuruda bulunduğu bildirildi. 

Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak karşılaşma için kolları sıvayan Yeni Malatyaspor yönetimi, Centone Karagümrük Spor Kulübü'nün yönetimiyle bir görüşme yaparak, karşılaşmanın farklı bir statta oynanması yönünde görüş birliğine vardı. 

 Centone Karagümrük Spor Kulübü yönetiminden olumlu cevap alan Yeni Malatyaspor yönetimi, karşılaşmanın İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması için TFF'ye başvurusunu yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız