SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Fener'i Söndürdü: 2-1

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası C grubu'nda, İnönü Stadı'nda oynanan maçta 2. lig ekibi Yeni Malatya Spor, Süper Lig temsilcisi Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederken, farklı galibiyeti kaçırdı. Yeni Malatya Spor'un kalecisi Mesut kurtarışlarıyla, Bülent Akın, Recep ve Cihan da sergiledikleri oyunla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Soğuk bir havada oynanan ve 300'ü Fenerbahçeli olmak üzere 5 bine yakın taraftarın izlediği karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlandı.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: İlker Coşkun, Mustafa Sönmez, Fatih Kalaycı, 4. hakem Ali Palabıyık,

YENİ MALATYASPOR: Mesut, Adem, Hüseyin Kartal, Gürege, Recep (Dk.76 Enis), Mehmet Akif, Bülent Akın, Ümit, Gökhan, Cem (Dk.80 Mehmet Düz), Cihan (Dk.90 Hüseyin Kar),

YEDEKLER: Eray, Mehmet, Müslüm, Erkan, Mehmet Düz, Hüseyin Kar, Enis,

FENERBAHÇE: Mert, Lugano, Yobo, Emre Belözoğlu, Niang, Stoch (Dk.70 Uğur Boral), Okan (Dk.63 Özer), Selçuk, Semih, Mehmet Topuz, Caner (Dk.74 Andre Santos),

YEDEKLER: Serkan, Bekir, Gökay, Özer, Uğur Boral, Andre Santos, Recep,

SARI KART: Dk. 88 Niang (Fenerbahçe)

GOLLER: Dk. 24 Okan (Kendi kalesine-Fenerbahçe), Dk. 25 Lugano (Fenerbahçe), Dk.73 Cem (Yeni Malatya)

7. dakikada Cem, ceza sahasındaki Recep'e pasını verdi. kaleci Mert ile karşı karşıya kalan Recep kaleye çok sert bir şut gönderdi. Kaleci Mert gelen şutu çıkardı

9. dakikada Y. Malatyaspor yine Caner'in koruduğu sağ kanattan geldi. Ceza sahasına giren M.Akif çaprazdan kaleye şutunu gönderdi, kaleci Mert golü önledi

24. dakikada Yeni Malatya öne geçti. Orta sahadan başlayan atakta Recep, sağdan cezaalanına doğru hareketlenen Cem'e ortaladı. Bu futbolcu, kaleye ortaladı. Fenerbahçeli Okan topu kornere göndermek isterken, ters bir vuruşla kendi ağlarıyla buluşturdu: 1-0

25. dakikada Fenerbahçe beraberliği sağladı. Fenerbahçe'nin geliştirdiği atak kornerle sonuçlandı. Gelen topu Niang aldı, Lugano'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşu beraberlik golü oldu: 1-1

29. dakikada Gürege topu Niang'a çarptırdı Niang kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleci Mesut Niang'ın ayaklarına yattı top da Mesut'a çarparak kornere çıktı.

32. dakikada Fenerbahçe korner kullandı. Yobo kafayı vurdu, kaleci Mesut dokundu ve kaleye gitmekte olan topu Cem kafa ile çizgiden çıkardı ve kornerle önledi.

34. dakikada Semih Yeni Malatya cezaalanında topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya iken şutunu attı, Mesut tehlikeyi bir kez daha önlemeyi başardı.

44. dakikada Emre, Niang'ın düşürülmesi nedeniyle kazanılan serbest atışta sert bir şut çıkardı. Top çatala çarparak oyun alanına geri döndü.

İlk yarı 1-1 sona erdi.

48. dakikada Yeni Malatya atağında Bülent ceza sahası içine uzun oynadı, Recep hareketlendi ama kaleci Mert çıkarak topun sahibi oldu.

54. dakikada Mehmet Akif sol kanattan korner kullandı, Fenerbahçe ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

56. dakikada Fenerbahçe atağında Caner sol kanattan ortasını yaptı ama kaleci Mesut topa müdahale etti, taça gönderdi.

60. dakikada Yeni Malatyaspor'da Cem korner kullandı, ceza sahasına ortaladı,Mert çıkarak topu çeldi.

62. dakikada Yeni Malatya'dan Mehmet Akif ceza sahasına girdi, yerden sert vurdu, Fenerbahçe kalecisi topu almayı başardı.

65. dakikada Fenerbahçeli Stoch ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

68. dakikada Yeni Malatya'dan Gökhan ceza sahası dışından kaleye vurdu, top üstten aut.

71. dakikada Emre ceza sahası önünde kaleye sert vurdu ve Mesut topu köşeden çeldi.

73. dakikada Yeni Malatya tekrar öne geçti. Malatya atak geliştirdi. Soldan Gakhan tarafından ortalanan topa Fenerbahçe defansı müdahale edemedi. Sağdan 6 pas çaprazında topla buluşan Cem yerden vurdu, kalecinin bacakları arasından top filelerde.. 2-1

77. dakikada Yeni Malatya'dan Cihan soldan topla ceza sahasına girdi,çaprazdan şutunu attı, kaleci iki hamlede topu alabildi.

83. dakikada Niang ceza sahası içine ortaladı. Savunmadaki Adem, Semih'ten önce araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

87. dakikada ev sahibi ekip gole çok yaklaştı. Cihan cezaalanında topu kontrol etti ve kaleci ile karşı karşıya iken sert vurdu. Kaleci topu yumrukla üstten kornere gönderdi.

89. dakikada Yeni Malatya bir kez daha gol pozisyonuna girdi. Cihan sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya iken sert vurdu, ancak top üstten auta çıktı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Maç Yeni Malatya Spor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız