SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 'Final'i Beceremiyor!. 0-1

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:27:48
YMS 'Final'i Beceremiyor!. 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, yine "6 puanlık" bir maçı daha kazanamadı, kendi sahasında Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk mücadelesinde "çok çok önemli" bir avantajdan yararlanamadı. Yeni Malatyaspor, maçın önemli bir bölümünde daha etkili olmasına rağmen gol bulamadı. Tamamen dolu tribünler önünde oynanan maçta, Pendikspor'un golü 90+2'de İlhan'dan geldi. Bu golden sonra gerginlikler yaşandı, polis taraftarlara biber gazı ile müdahalede bulundu. Bu arada, YMS taraftarlarıyla "kardeş taraftar" olan Adanaspor'un bir grup taraftarı da maçı izledi, YMS'ye destek verdi. Ayrıca, stadın tamamen dolması nedeniyle, bazı taraftarlar da maçı, çevredeki evlerin balkon ve çatılarından izlediler.

STAD: İnönü

HAKEMLER: Özgür Yankaya, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Cem Hanoğlu, 4. hakem Erkan Erkoç Doğan

YENİ MALATYASPOR: Vedat Kapurtu, Koray Şanlı (Dk.20 Mehmet Enes), Ali Sakal, Ramazan Kahya, Emrah Kol (Dk.82 Uğur Erdoğan), Serkan Çalık (Dk.64 Hüseyin Kar), Vedat Budak, İrfan Başaran, Ersin Veli, Onur Kalafat, Aydın Çetin,

YEDEKLER: Şener Özcan, Mehmet Enes Sığırcı, Uğur Erdoğan, Fatih Gül, Hüseyin Kar, Emre Toraman, Osman Fırat

PENDİKSPOR: Yakup Bugün, Hakan Akbaş, Fahri Tatan (Dk.63 Hasan Hakan) (Dk.83 Emre Pehlivan), Hayrullah Akyel, Umut Eskiköy, Ali Kemal Yükseker, Tevfik Işık, Yaser Yıldız (Dk.90+3 İskender Köksal), İlhan Şahin, Uğur Işıkal, Berat Çetinkaya,

YEDEKLER: Mehmet Cinpir, Osman Alptekin, Salih Aygen, İlyas Çakmak, İskender Köksal, Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu, Emre Pehlivan.

GOL: Dk.90+2 İlhan Şahin (Pendik)

SARI KARTLAR: İrfan Başaran (Yeni Malatya), Hayrullah Akyel, Hasan Hakan (Pendik)

8. dakikada İrfan Başaran, Ramazan Kahya ile ortak kullandığı köşe vuruşu sonrası topla ceza sahasına yöneldi. Ceza sahası içerisinde İrfan'ın kaleye gönderdiği şutta, kaleci Yakup topu kontrol etti.

17. dakikada Hayrullah ceza sahası dışından kaleye sert bir şut gönderdi, kaleci Vedat köşeye giden topu kontrol etti.

25. dakikada İrfan Başaran yaklaşık 30 metreden kaleye şutunu attı, kaleci Yakup, üzerine gelen topu kontrol etmekte zorlanmadı. 

27. dakikada Fahri Tatan korner atışını kullandı, İrfan Başaran ceza sahasına inen topu istediği gibi uzaklaştıramadı. İlhan topun gelişine vurdu, top yandan auta çıktı. 

31. dakikada Vedat Budak'ın ceza sahası sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutta top auta çıktı.

33. dakikada Uğur'un sol köşeden kaleye gönderdiği şutta, kaleci Vedat topu kontrol etmekte zorlanmadı.

35. dakikada İrfan'ın sağdan ortasında Serkan Çalık topa istediği gibi vuramadı, top kaleci Yakup'un kucağında kaldı. 

38. dakikada Ramazan'ın kullandığı faul atışında Aydın topa dokundu, top üstten auta çıktı. 

40. dakikada Vedat Budak ceza sahası dışından vurdu, kaleci Yakup, köşeye giden topu çıkardı. 

52. dakikada Aydın Çetin'in ceza sahası sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutta top auta çıktı.

54. dakikada Serkan Çalık'ın pasında ceza sahası içerisinde İrfan Başaran topla buluştu. İrfan'ın şutunda top auta çıktı. 

56. dakikada Serkan Çalık'ın pasında Aydın Çetin ceza sahası içerisine hareketlendi. Aydın'ın sol çaprazdan şutunda top yan ağlarda kaldı.

61. dakikada İrfan'ın pasında Emrah Kol topla buluştu. Emrah'ın şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

62. dakikada Pendik atak geliştirdi. Yaser'in pasında İlhan topu ağlara gönderdi ancak Özgür Yankaya ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

74. dakikada Yaser'in soldan ortasında Hayrullah vurdu, top üstten auta çıktı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+2. dakikada Pendikspor İlhan Şahin'in attığı golle öne geçti:0-1 Emre Pehlivan sol kanattan ceza alanına girdi, yerden gönderdiği sert topu defans uzaklaştıramadı. İlhan topa vurdu, golü yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız