SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Forvet Arayışında

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:30:07
YMS Forvet Arayışında
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da forvet arayışları sürüyor. 

Bu sezon için transferde tavan fiyatı 270 bin TL olarak belirleyen sarı kırmızılı yönetim, forvet transferi görüşmelerinde pazarlık yapıyor. 

Tecrübeli futbolcu Fahri Tatan ile belirlenen tavan fiyattan anlaşan sarı kırmızılı yönetim, forvet bölgesi için almayı düşündüğü oyuncular konusunda ise aynı direnci göstermek için çaba sarf ediyor. 

Forvete tecrübeli bir ismi almak isteyen Yeni Malatyaspor’da yönetim, Süper Lig’de gol kralı olarak 4 büyüklerin transfer listesine giren Mehmet Yıldız’la para konusunda sıkı bir pazarlığa girişti. Yıldız’ın istediği rakamda indirim yapmaması nedeniyle bu transferin zora girdiği gelen haberler arasında. 

COŞKUN YILMAZ YENİDEN GÜNDEMDE-

Gol bölgesi için arayışlarını sürdüren Yeni Malatyaspor yönetiminin Mehmet Yıldız’dan aradığını bulamayınca rotayı tekrar Coşkun Yılmaz’a çevirdiği iddia edildi.

Transfer döneminde sarı kırmızılı kulübün gündeminde bulunan Coşkun ile her konuda anlaşılmasına rağmen, futbolcunun kulübüyle bir türlü pazarlık masasına oturulamadığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız