SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Galibiyete Odaklandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:02
YMS Galibiyete Odaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Fethiyespor karşısında 3 puan alarak, zirve takibini sürdürmek istiyor.

Ligin 31. haftasında Pazar günü Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım, hazırlıklarını tamamlayarak, Fethiye'ye gitti.

Lider Pendikspor ile arasında 3 puan fark bulunan Yeni Malatyaspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu Fethiye maçı için önce hava yolu ile Antalya’ya daha sonra kara yolu ile Fethiye’ye geçti. Kafilede Samed, Sadık ve Kaleci Şener yer almadı. Fethiyespor maçının kadrosuna haftalar sonra alınan İrfan Başaran sakatlıktan tamamen kurtulurken, tecrübeli futbolcunun kafilede yer alması teknik heyeti memnun etti. 

"Kolay maç olmayacak ama mutlak galip gelmeliyiz"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Fethiyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, mutlak galip gelmek zorunda olduklarını söyledi. 

Fethiyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Uçar, "Fethiyespor karşılaşması kolay olmayacak. Hocalarını değiştiriyorlar. Deplasmanda oynayacağız ve onlarında kümede kalma hedefleri var. Ama bizim ivmemiz yukarıya doğru gidiyor.  Kolay maç yok. Fethiyespor son haftalarda sıkıntı yaşayan bir ekip. Her takımın bir hedefi var. Lig hemen hemen 2'ye bölünmüş, bir grup yukarıda ilk 6'ya çalışıyor, bir grupta düşmemeye çalışıyor. Kopma yok ve bu şekilde de devam edecek gibi gözüküyor. Takımların arasında çok fazla bir denge farkı da yok. Ama bizim tabi ki hedefimiz 3 puan" diye konuştu.

"Fizik ve kondisyonumuzu koruyacağız"

Uçar, fizik ve kondisyon olarak iyi bir seviyeye geldiklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Beni en çok rahatlatan durum takımın fizik ve kondisyon olarak geldiği seviye. Geçtiğimiz haftalarda biz 3 maç oynarken, Ümraniyespor 15 günde bir maç oynadı. Bir sonraki rakibimiz dinlenmişti ve bir sonraki hafta maç yaptı. Ama hiçbir rakibimiz fizik olarak bize bir üstünlük sağlayamadı. Takımı istediğimiz seviyeye getirdik, bu bizim için çok önemliydi. Çünkü ne kadar iyi takım olursanız olun biraz güç, kuvvet, fizik ve kondisyon gerekiyor. Ve belki de bu bizi devamlı rotamızın üzerinde tutuyor. Bu kadar sarı karta, bu kadar sakatlığa ve eksiğe rağmen bu bizi ayakta tutuyor. Bu fizik ve kondisyonumuzu koruyacağız. Takım olarak iyi yoldayız ve bu şekilde devam edeceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız