SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Galibiyeti Kaçırdı: 1-1

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynanan karşılaşmada Balıkesirspor'la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 74. dakikasında Balıkesirspor'dan Onur kırmızı kart görürken, penaltı pozisyonunda ikinci sarıkartı gören Yeni Malatya kalecisi Mehmet Zeki kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. 

Maçın kadroları şöyle:

STAT: Balıkesir Atatürk
HAKEMLER: Hüseyin Altıntaş, Özgün Karakoçlu, Çağlar Uyarcan
 
BALIKESİRSPOR: Ergin, Caner, Orhan, Rıza, Kerem (dk. 46 Sinan), Onur, Muhammet, Serkan, Ali (dk. 78 Küçük Ali Öztürk), Osman (dk. 66 Büyük Ali Öztürk)
YEDEKLER: Olcay, Zafer, Kemal, Furkan
 
YENİ MALATYASPOR: Mehmet Zeki, Mehmet Tosak, Gökhan, Serdar, Nedim, Hüseyin (dk. 86 Emrah), Mehmet Şen (dk. 64 Seçkin), Enis, Cihan, Erdi, Caner (dk. 89 Adem)
YEDEKLER: Mesut, Recep, Ergün, Bülent
 
KIRMIZI KART: Onur (dk. 74-Balıkesirspor), Mehmet Zeki (dk. 90+3-Yeni Malatyaspor)
 
GOLLER: Caner (dk. 4) (Yeni Malatyaspor), Muhammet (dk.90+3 P.) (Balıkesirspor)
 
SARI KART: Caner, Rıza, Kerem (Balıkesirspor), Gökhan, Nedim, Hüseyin, Caner (Yeni Malatyaspor)
 
4. dakikada gelişen Yeni Malatya atağında Cihan soldan ortaladı. Ön direktesi Hüseyin Kar'ın dokunamadığı top Caner'in önüne geldi ve bu futbolcu sol ayağıyla vurup golü attı: 0-1
 
19. dakikada Balıkesir'den Muhammet vurdu, top kaleciden döndü. Serkan'ın önüne düşen topu bu oyuncu boş kaleye göndermek istedi, ancak Gökhan gole engel oldu.
 
78. dakikada Cihan orta sahadan kazandığı topu sürdü, Rıza'yı geçti ve soldan kale direği dibine yaklaşıp vurmak isterken kaleci son anda topu almayı başardı.
 
82. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Nedim'in şutu direkten döndü.
 
89. dakikada bu kez ev sahibi takım direğe takıldı. Muhammet'in 30 metre mesafeden attığı şutta top üst direğe çarptı.
 
90+3. dakikada ev sahibi takımın golü geldi. Ev sahibi takım sağdan Caner'le atak başlattı. Bu futbolcunun ortaladığı topa Yeni Malatya kalecisi ile birlikte hamle yapmak isteyen Ali Öztürk kendini yerde bulunca hakem penaltı noktasını gösterdi. İtirazlarını sürdüren kaleci Mehmet Zeki, ikinci sarıkartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yeni Malatyaspor üç oyuncu değişikliği hakkını kullandığı için kaleye futbolculardan Adem geçti. Ev sahibi takım Muhammet'in kullandığı penaltı atışıyla beraberliği yakaladı: 1-1
 
Maç bu skorla son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız