SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Galibiyetle Başladı:2-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:37:46
YMS Galibiyetle Başladı:2-1
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta Yeni Malatyaspor, ligin ilk maçını kendi sahasında Ofspor'la oynadı ve 2-1 kazandı. Yeni Malatya kalecisi Şener Özcan,  yaptığı ciddi hatalarla yürekleri ağza getirirken, bu hataların golle sonuçlanmaması, ev sahibi takımın şansıydı.

STAT: İNÖNÜ

HAKEMLER: Mert Güzenge (İstanbul), Doğuş Darik (İstanbul), Gökçen Seven (İstanbul), 4.Hakem Selim Özen (İstanbul),

YENİ MALATYASPOR: Şener Özcan, Mustafa Tuna Kaya (Dk.61 Onur Kalafat), Koray Şanlı, Ali Sakal, Ramazan Kahya, Caner Ağca, Serkan Çalık Dk.81 Fatih Gül), Onur Acar, İrfan Başaran (Dk.72 Mehmet Gürkan Özkan), Ersin Veli, Aydın Çetin

YEDEK: Vedat Kapurtu, Mehmet Gürkan Özkan, Eren Görür, Fatih Gül, Hüseyin Kar,  Osman Fırat, Onur Kalafat

OFSPOR: Oğuzhan Yavuz, Caner Bulut, Atahan Menekşe, Koray Kurt 1, Emrah Şahin Çiftçi, Cengiz Tunçer (Dk. Ali Yıldırım),  Muhammet Fettahoğlu (Dk.81 Ercan), Koray Kurt 2, Cihan Kaan Kaptan (Dk.46 Abdullah Topkara), Volkan Zemen,  Rasimcan Değirmenci, 

YEDEK: Beycan Kaya, Ercan Şahin, Mehmet Balban, Barış Kasaroğlu, Abdullah Topkara, Taner Yılmaz, Ali Yıldırım

GOLLER: Dk.11 Penaltıdan Ramazan Kahya ve Dk.50 Aydın Çetin (Yeni Malatya), Koray Kurt 2 (Ofspor)

SARI KARTLAR: Onur Acar (Yeni Malatya), Cihan Kaan Kaptan, Volkan Zemen, Muhammet Fettahoğlu (Ofspor)

11. dakikada, Serkan Çalık verkaçlarla Of cezaalanına girdi, bir anda Cihan Kaan Kaptan'ın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakemin bu pozisyondaki kararı penaltı oldu ve Cihan da sarıkart gördü. Atışı kullanan Ramazan Kahya, kalecinin sağından topu filelere gönderdi:1-0

30. dakikada Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Ramazan Kahya kullandı. Bu futbolcunun cezaalanında rakip defansın arkasına indirdiği topa Koray Şanlı hamle yaptı ve kafayla topu ağlarla buluşturdu. Ancak, yan hakemin ofsayt uyarısıyla hakem golü vermedi.

32. dakikada Caner Ağca'nın sert şutunda top kalenin yanından az farkla auta çıktı.

41. dakikada Ofspor soldan atak geliştirdi. Caner Bulut'un ortaladığı topa kaleci Şener müdahale etti, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

45+1'de YMS atağında İrfan Başaran, kaleye doğru aşırtma bir vuruş yapmak istedi. Kaleci topu rahatlıkla aldı.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

48. dakikada Ramazan Kahya'nın vuruşu Of defansından döndü, İrfan Başaran'ın kafa vuruşu kalecide kaldı.

50. dakikada Ofspor'lu futbolcuların orta sahadaki paslaşma hatasından yararlanarak topu kapan Aydın Çetin, rakip cezaalanına kadar sürdü, açılan kalecinin yanından topu ağlara gönderdi:2-0

52. dakikadaki Of atağında, Koray Kurt 2'nin uzaktan şutunda top auta çıktı.

54. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Serkan Çalık soldan topu sürdü, rakip oyuncuları geçti ortaladı. Gelen topa Caner Ağca sert vurdu, kaleci uçarak tehlikeyi önledi, topu önünde bulan Aydın Çetin cok kötü vurdu, üstten aut.

55. dakikada Of orta sahadan atak başlattı. 8 numaralı Koray Kurt 2, uzaktan sert ve düzgün bir vuruşla kaleci Şener'i avladı ve takımının golünü attı:2-1

66. dakikada Ramazan Kahya'nın vuruşunda top auta çıktı.

68. dakikada Serkan Çalık'ın cezaalanındaki şutunda kaleci Oğuzhan Yavuz iki hamlede tehlikeyi önleyebildi.

77.dakikada kaleci Şener geri pasını alamayınca oluşan karambolde topa Koray Şanlı ters bir vuruşla kornere gönderdi. Ofspor kornerden sonuç alamadı.

78. dakikada Yeni Malatya kontraatağında Serkan Çalık'ın topuna yatarak müdahale eden kaleci Oğuzhan, gole izin vermedi.

84. dakikada soldan cezaalanına giren Ofspor'lu Abdullah Topkara'nın vuruşunda topa defans müdahale etti, korner. Atıştan sonuç yok.

87. dakikada Yeni Malatya kalecisi Şener, olmayacak bir hatayla hakim olduğu topu Abdullah Topkara'ya kaptırdı. Tribünler saç baş yolarken, Abdullah'ın isabetsiz vuruşu, boş kale yerine yandan auta gidince, herkes rahat bir nefes aldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

90+4. dakikada Yeni Malatya mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Soldan gelen topla 6 pas alanının çaprazında topla buluşan Caner Ağca gelişine vurdu, ancak top yan filelerde kaldı.

Maç Yeni Malatyaspor'un 2-1 galibiyetiyle sona erdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- yenimalatya.com.tr-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız