SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaziantep- EYMS Maçının Günü ve Saati Değişti

0
Güncellendi - 2017-02-15 17:14:39
Gaziantep- EYMS Maçının Günü ve Saati Değişti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 21’inci haftasında Gaziantep’te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar’dan Pazartesi’ye alındı.

TFF tarafından daha önceden 19 Şubat Pazar günü oynanacağı açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması, o tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te gerçekleştireceği miting nedeniyle bir gün sonraya alındı. Buna göre, karşılaşma 20 Şubat Pazartesi günü 18.30’da oynanacak.

GÜVENLİK GEREKÇESİYLE ERTELENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Evkur Yeni Malatyaspor maçı, güvenlik gerekçesiyle pazartesi 18.30'a ertelendi.

Büyükşehir Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, TFF 1. Lig'in 21. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maçın ertelendiğini bildirdi.

Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pazar günü Gaziantep'te olacağını hatırlattı.

Bu sebeple bir dizi tedbir alındığını ifade eden Açıkgöz, "Pazar günü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağımız maç, güvenlik gerekçesiyle pazartesi 18.30'a ertelendi. Konuyla ilgili federasyondan gelen yazı da elimize ulaştı." diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Miting güvenliği ile maç güvenliği üstüne deplasmana gelecek taraftarların durumu gerçekten pazar günü o maç oynatılmaz. Cumartesi olsaydı yine bir nebze katılım olabilirdi ama pazartesi tamamen deplasman yapacak taraftarı vurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Macin,erteleme,nedeni,.mitik,alanina,insanlari Toplamak,icin,ertelendi,baska,mazereti,yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet Erdoğdu (7 yıl önce)
    Pazartesi 18:30 da maç mı olur. Ya mesai saati ya da yolda oluyor insanlar. Cumartesiye alınabilirdi maç ama antep belediye haftaiçi şampiyonlar liginde oynadığından federasyon cumartesi oynatmak istememiş olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (7 yıl önce)
    pazartesi değil de cumartesiye alınabilirdi!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Pazar olsaydı ben gidecektim şimdi pazartesi 17 de işten çıkıp evde tv başına yetişsem iyi, benim gibi çok kişi için böyle maç stad da mitinge ne zararı var yeni stad zaten şehir merkezinden uzakta tff ne yaparsa yapsın bu takım süper lige çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • aalli cano (7 yıl önce)
    Falanlar Filanlar. Gene bize rast geldi.
    0
    0
    Yanıtla