SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Gebze Maçına Hazırlanıyor

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, 12 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gebzespor maçından galibiyetle dönerek, taraftarlara güzel bir hafta sonu yaşatmak istediklerini söyledi.

Selim Pilten, 4 maçta alınan 9 puanın takımın moralini düzelttiğini ifade ederek, "Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala aldığımız puanlar hem takımın moralini düzeltti hem de futbolcuların öz güvenlerinin düzelmesini sağladı. Vedat ve Cafer hocamızla birlikte takım çıkışa geçti. Aldığımız 9 puan ile üst sıralara tırmanmaya başladık. İyi bir oyuncu ekibine sahibiz. Takımdaki uyum arttıkça sahadaki sonuçlarda güzel olmaya başladı" dedi.

"GEBZESPOR MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ"
Takımın Gebzespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüğünü kaydeden Pİlten, "Takım iyi bir hava yakaladı. Özellikle antrenmanlardaki çift kale maçlar bile gerçek maçları aratmıyor. Futbolcularımız bir hayli hırslı ve istekli. Teknik heyetimizde, futbolcularla iyi bir diyalog içerisinde. Zaten alınan sonuçlarda takımda iyi bir uyumun olduğunu gösteriyor. Önümüzde Gebzespor maçı var. Gebzespor ligin son sırasında ancak onlarda bizim gibi sahaya kazanmak için çıkacak. Takım olarak bizde bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Çıkışımızı sürdürme adına bu maç büyük önem taşıyor. Bu maçı kazanarak, taraftarlarımıza güzel bir hafta sonu yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

"TEKNİK HEYET TRANSFERLE İLGİLİ RAPOR VERECEK"
Pilten, teknik heyetin transfer noktasında yönetime bir rapor sunacağını belirterek, "Yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptık. Transfer konusunda teknik heyetimiz bir çalışma yapacak. Çalışma sonucunda da yönetime bir rapor sunacak. Transfer bu rapor doğrultusunda gerçekleştirilecek. Şuanda transferle ilgili net bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Pilten, devre arası kamp çalışmalarıyla ilgili görüşmelerinde devam ettiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız