SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Genel Kurulu Ertelendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:40
YMS Genel Kurulu Ertelendi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da bugün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir sonraki haftaya ertelendi. 

Yeni Malatyaspor Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca, gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle olağanüstü genel kurulun ertelendiğini kaydetti.

Karaca, olağanüstü genel kurulun 14 Haziran Cumartesi günü yapılacağını ifade ederek, "Yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle olağanüstü genel kurul 14 Haziran'a ertelendi. 14 Haziran'da saat 10.00'da Malatya Büyükşehir Belediye konferans salonunda olağanüstü genel kurulumuzu yapacağız" dedi.

Yönetime talipli bir oluşumun var olduğunu kaydeden Karaca, "İstanbul'da işadamlarından oluşan bir grubun yönetime talip olduğu haberleri var. İnşallah Malatya'ya hayırlı olur. İstanbul'dan talip olan oluşum yarın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir görüşme yapacak. O görüşmeden sonrada son karar verilecek. Biz göreve gelecek yeni yönetime başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Karaca, mevcut yönetimin görevi bıraktığını belirterek, "Mevcut yönetimin yeniden aday olma gibi bir durumu söz konusu değil. Tabi belediye başkanımızın yapacağı görüşmeler neticesinde karar verilecek. Ama biz mevcut yönetim olarak görevi tamamladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız