SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Giresun'u Üzmedi:2-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:52:41
YMS Giresun'u Üzmedi:2-1
A- A+ PAYLAŞ

Süper Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, deplasmanda grup lideri Giresunspor ile karşılaştı. İlk yarı 2-0 mağlup duruma düşen Yeni Malatyaspor ikinci yarıda Muharrem Ozan Cengiz'in golüyle skoru 2-1 olarak belirledi. Yeni Malatyaspor'un 64. dakikada attığı gol ise ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Giresunspor bu galibiyetle ligi şampiyon olarak tamamladı ve 1. Lige yükseldi. 

HAKEMLER: Serkan Tokat, Özgür Fatih Kalaycı, Ejder Yapıcı, Hilal Tuba Tosun Ayer

GİRESUNSPOR : Eray Çalışkan, Selim Akbulut, Berkan Yıldırım, Özgür Yılmaz, Hüsamettin Tut, Samed Kartal (90. dakika Uğur Aktaş), Emre Özivgen (86. dakika Onur Demir), Rıdvan Sağlam, Ergün Çakır, Çağrı Ortakaya, Cihan Yeşilırmak

YENİ MALATYASPOR : Erşen Çilingir, Koray Şanlı, Evren Kürkçü, Uğur Bulut, Fahri Tatan (46. dakika Hüseyin Kar) , Mustafa Şen, Ercan Ünal, Mikail Albayrak (46 dakika İlyas Çakmak), Rahman Oğuz Kobya, Muharrem Ozan Cengiz, Şahinali Terzi (73. dakika Ahmet Gökhan Güney)

GOLLER : Cihan (8. dakika Giresunspor), Samed Kartal (33. dakika Giresunspor), Muharrem Ozan Cengiz (87. dakika YMS)

SARI KARTLAR: Koray (7. dakika YMS), Şahinali (38. dakika YMS)

5. dakikada; Giresunspor'dan Çağrı'nın sert şutu son anda auta çıktı. 

8. dakikada; Samet'in düşürülmesiyle Giresunspor'dan Cihan tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı, top ağlarla buluştu.1-0

10. dakikada; Fahri Tatan'ın topa sert vurdu, Kaleci Eray tehlikeyi uzaklaştırdı. 

15. dakikada; Cihan'ın kullandığı köşe vuruşunda topu Yeni Malatyaspor savunması uzaklaştırdı. Çağrı atağı tamamlamak istedi ancak sonuç alamadı. 

18. dakikada; Samed'in ortasında Ergün topa sert vurdu, Kaleci Erşen'den dönen topu Giresunsporlu Emre tamamlamak istedi ancak top kalenin üst direğine çarparak auta çıktı. 

22. dakikada; Samed topu, ceza sahasında bekleyen Hüsamettin'e gönderdi. Ancak bu futbolcu topa yetişemedi. 

30. dakikada; Giresunspor'dan Ergün tehlikeli bir şekilde Yeni Malatyaspor kalesine yaklaştı, ancak Şahinali araya girerek topu uzaklaştırdı. 

33. dakikada ; Giresunspor'dan Samed Kartal topu filelerle buluşturdu. 2-0

36. dakikada;  Cihan, Yeni Malatyaspor ceza sahasına çok yakın bir yerden serbest vuruş kullandı. Kötü bir vuruşla top yandan auta çıktı.  

41. dakikada; Fahri Tatan'ın kullandığı serbest vuruştan sonuç alınamadı. 

45. dakikada; Yeni Malatyaspor'dan Rahman'ın kullandığı köşe vuruşunda top kaleci Eray'da kaldı. 

49. dakikada; Rıdvan'ın kullanığı köşe vuruşunda Yeni Malatyasporlu futbolcular tehlikeyi uzaklaştırdı. 

58. dakikada; Şahinali'nin sert şutunda, Kaleci Eray son anda topu tuttu. 

64. dakikada; Yeni Malatyaspor'un golü ofsaty gerekçesi ile sayılmadı. 

81. dakikada; Rahman'ın şutunda top Kaleci Eray'da kaldı. 

87. dakikada; Muharrem Ozan Cengiz'in şutunda top ağlarla buluştu. 2-1

Karılaşmanın ikinci yarısına 3. dakika uzatma süresi eklendi. 

Karşılaşma 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız