SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Göztepe İle 15'inci Kez Karşı Karşıya

0
Güncellendi - 2020-09-17 23:36:22
YMS, Göztepe İle 15'inci Kez Karşı Karşıya
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında açılış maçında Yeni Malatyaspor, sahasında İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk edecek. İki takım daha 2.Lig, 1.Lig, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında toplamda 14 kez karşı karşıya geldi.

Süper Lig’de ikinci haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 18 Eylül Cuma günü Yeni Malatya Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadele, saat 20.00’da başlayacak.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, tarihlerinde daha önce 2’si 2.Lig, 4’ü 1.Lig, 6’sı Süper Lig ve 2’si de Türkiye Kupası olmak üzere 14 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 14 karşılaşmada Yeni Malatyaspor 6, Göztepe ise 5 kez galip gelirken, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

2.Lig-2013-2014 sezonu 

Sezonun ilk yarını 6.haftada Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-2 kazandı. Sezonunu ikinci yarısında 23.haftada İzmir’de oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

1.Lig-2015-2016 sezonu 

Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 3-1 Göztepe’nin üstünlüğüyle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında 24.haftada İzmir’de oynanan karşılaşmada 3-1 Göztepe’nin üstünlüğüyle tamamlandı.

2016-2017 sezonu 

Sezonunun ilk yarısında 13.haftada İzmir’de oynanan karşılaşmayı Göztepe 2-0’lık skorla kazandı. Sezonunu ikinci yarısında 30.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma 1-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor’a bu karşılaşmada galibiyeti getiren golü Murat Akça kaydetti.

Süper Lig-2017-2018 sezonu 

Sezonun ilk yarısında 15.haftada Malatya’da oynanan karşılaşmayı Göztepe 3-2 kazandı. Sezonunu ikinci yarısında 32.haftada İzmir’de oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

2018-2019 sezonu 

Sezonun birinci haftasında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 3-1’lik skorla galip tamamlandı. Sezonun ikinci yarısında 18.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma ise 3-2 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

2019-2020 sezonu 

Sezonun ilk yarısında 11.haftada İzmir’de oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Sezonunun ikinci yarısında 28.haftada Malatya’da oynanan karşılaşma ise 2-1 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ziraat Türkiye Kupası-2019 

Yeni Malatyaspor ile Göztepe, 2019’da Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde karşı karşıya geldi. İlk maç Malatya’da oynandı ve Yeni Malatyaspor, Barış Alıcı’nın golüyle rakibini 1-0 mağlup etti. Göztepe, İzmir’de oynanan rövanş karşılaşmasını 1-0 kazandı. Penaltılara giden karşılaşmayı 5-3 Yeni Malatyaspor kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Salih (3 yıl önce)
    Farklı mağlubiyete hazır olun bu takım bu sezon galip gelemez nokta
    0
    0
    Yanıtla