SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Göztepe Karşısında

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:07
YMS Göztepe Karşısında
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'in iki yeni ve sarı kırmızılı ekibi Yeni Malatyaspor ile Göztepe bugün Malatya'da karşılaşacak. Ligde 5 puanı bulunanYeni Malatyaspor ile 9 puanlı Göztepe'nin Malatya İnönü Stadı'nda oynayacağı müsabaka saat 14.00'te başlayacak.

Karşılaşma saat 14.00'den itibaren TRT Spor Kanalı'ndan naklen yayınlanacak. Kritik randevuyu İstanbul bölgesinden üst klasman hakemi Murat Özcan yönetecek. Özcan'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu (Hatay) ile Seyfettin Ünal (Van) yapacak. Maçın 4. hakemi İstanbul bölgesinden ulusal hakem Sertan Bakan.

Elazığ maçında kötü tezahürat nedeniyle, Passolig kartları bloke edilen 4 bin taraftar bu maçta stada alınmayacak.

YENİ MALATYA KÖTÜ GİDİŞATA NOKTA KOYMAK İSTİYOR

Yeni Malatyaspor’da ligdeki kötü gidişatın durdurulabilmesi için Göztepe karşılaşması büyük önem veriliyor. Ligde son 2 haftada galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor kötü gidişi durdurmak, 9 puanla 7. sırada bulunan Göztepe ise çıkışını sürdürmek istiyor. 

Doğu temsilcisi Yeni Malatyaspor’da Göztepe maçı öncesi sakatlığı düzelmesine rağmen antrenman eksiği nedeniyle forma giyemeyecek olan Aydın Çetin dışında eksik bulunmuyor. Bu arada teknik direktör Yücel İldiz, alınan başarısız sonuçların ardından kadroda değişikliğe gideceği tahmin ediliyor. Tecrübeli teknik adam yapılan taktik çift kale maçlarda Brezilyalı Alex’in yerine Musa Sinan’a, İskender’in yerine ise İrfan Başaran’a şans vererek, Göztepe karşılaşmasında 11'de değişikliğe gideceğinin mesajını verdi.

Ligde geride kalan 6 haftada sadece 1 kez galip gelebilen Yeni Malatyaspor, 5 puanla 14. sırada yer alıyor. Ligde sadece Alanyaspor'u sahasında 2-1'le geçen sarı kırmızılılar, 5 karşılaşmada ise 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Sahasında oynadığı 3 karşılaşmada 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alabilen Yeni Malatyaspor, İzmir ekibi Göztepe'yi yenerek, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 

Lige istediği gibi başlayamayan, son maçında ise sahasında Bandırmaspor ile 1-1 berabere kalan 7. sıradaki Göztepe ise, Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek, çıkışını sürdürmek istiyor. İzmir'in sarı kırmızılı ekibi, geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız