SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Göztepe Maçına Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:44
YMS Göztepe Maçına Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, İzmir ekibi Göztepe ile Çarşamba günü 15.00'da sahasında oynayacağı karşılaşmanın taktik provasını yaptı. 

Malatya İnönü Stadı’nda teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya tedavisi süren Uğur Bulut dışında bütün futbolcular katıldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla sürdü. Şut ve kanat organizasyonlarıyla devam eden antrenman taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kızıltan, takımın iyi yolda olduğunu ifade ederek, “Bu sene çok şükür hedeflediğimiz bir oyun kurgusu ve oyun anlayışıyla mücadele ediyoruz. Sonuçlarda bununla beraber gelmeye başladı. 3 haftadır kazanınca herkesin beklentisi ve umutları artıyor. İyi yoldayız. Gerçekten iyi mücadele eden, disiplinli oynayan, kazanma arzusu yüksek, kazandıkça da özgüveni artan iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Tabi ki yüzde yüz değiliz ama iyi yoldayız. Bunun içinde çalışıyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok özverili ve katılımcılar. Nereyi temsil ettiklerini ve ekmek yedikleri kulübün ne olduğunun bilincindeler. Yeni Malatyaspor’un artık bir üst lige çıkması için burada olduklarını anlatıyoruz” dedi.

Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Kızıltan, “Yarın grubun önemli takımlarından Göztepe ile sahamızda karşılaşacağız. Göztepe’de görev yaptım ve şampiyonluk yaşadım. Sıkıntılı günlerimizde oldu. PTT 1. Lig’den düşmesine rağmen flaş transferler yaptılar. Alternatifli ve zengin bir kadroları var. Ama maalesef onlarda istedikleri gibi başlayamadılar. Böyle bir sıkıntı yaşıyorlar. Onu aşmanın yolu da bu tür maçlardan iyi bir sonuçla dönmektir. Bizde buna izin vermek istemiyoruz. O nedenle de bu zorlu karşılaşmayı kazanıp, serimizi sürdürmenin peşindeyiz” diye konuştu.

Takımın sağ bek oyuncusu Necdet Kaba ise, Göztepe’yi yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirtti.

Göztepe ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyleyen Kaba, “Taraftarlarımızdan bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Çok iyi mücadele edip, herkese güzel bir maç izletmek istiyoruz. Bu zorlu karşılaşmadan istediğimiz sonuçla ayrılıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaba, kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Eren Görür 3 gol attı. Bu 3 golün asistini ben yaptım. İnşallah bundan sonrada devamı gelecek” dedi.

Kaleci Erşen Çilingir de, Göztepe’yi yenip, yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini belirterek, “İyi bir gidiş hattımız var. Göztepe’yi de yenip, bu iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Seyircimiz önünde bu karşılaşmayı kazanıp, hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız