SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Gümrüğü Geçemedi:0-0

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:35:15
YMS Gümrüğü Geçemedi:0-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Ramazan'ın penaltı kaçırdığı karşılaşmada Karagümrük'le 0-0 berabere kaldı ve zirve mücadelesinde çok önemli 2 puan kaybetti.

HAKEMLER : Mesut Carık (Eskişehir), Hüseyın Kocadağlı (Balıkesir), Barış Önal (Eskişehir), 4. hakem H.Hüseyin Yıldırım (Eskişehir)

YENİ MALATYASPOR : Şener Özcan, Ferit Cömert, Ersin Veli, Ali Sakal (Dk.69 Emrah Kol), Ramazan Kahya, Caner Ağca, Serkan Çalık, Emre Öztürk (Dk.58 Hüseyin Kar), Emre Toraman, Onur Kalafat (Dk.82 Gürkan Öztürk), Aydın Çetin

CENTONE KARAGÜMRÜK : Akın Alkan, Erhan Kara, Anıl Sarak, Halil Uysal, Mertcan Aktaş (Dk. 68 Nihat Yılmaz), Ali Kucık (Dk.76 Tayfun Karadağ), Emir Gökçe, Serhat Keskinsoy, Zafer Doğan, Ömercan Öndaş (Dk.90 Erdinç Çepoğlu), Kaan Güdü

KIRMIZI KART: Dk. 78 Erhan Kara (Karagümrük)

SARI KARTLAR: Akın Alkan, Anıl Sarak (Karagümrük)

8. dakikada Karagümrüklü Kaan'ın ceza sahası dışından sert şutunu kaleci önledi.

9. dakikada Emri Öztürk, sağdan cezaalanına girdi. Sert şutunu kaleci yatarak uzaklaştırdı.

17. dakikada Yeni Malatya korner atışını Ramazan'la kullandı. Cezaalanı içerisinde Ersin'in kafa şutu yandan aut.

31. dakikada Serkan soldan ortaladı, Ali cezaalanında topla buluştu, ancak defans araya girdi.

40. dakikada Ramazan'dan gelen topu Serkan kontrol edemeyince, defans tehlikeyi önledi.

42. dakikada Aydın'ın pasıyla buluşan Caner kötü vurdu, aut.

İlk yarı 0-0 kapandı.

54. dakikada Kaan'ın kullandığı kornerden gelen topa Anıl kafayı vurdu, aut.

58. dakikada Aydın soldan ortaladı, topla buluşan Caner Serkan'a aktardı, bu futbolcu vurdu, top auta çıktı.

65. dakikada Caner'den gelen pasta Hüseyin topa vurdu, kaleci kurdardı.

72. dakikada Karagümrüklü Kaan'ın cezaalanı içerisinde vuruşunda topu kaleci yatarak önledi.

79. dakikada Yeni Malatyaspor'lu Emrah, cezaalanında Erhan tarafından düşürüldü. Hakem pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi ve Karagümrüklü Emrah'ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Penaltı atışını Ramazan kullandı, kaleci Akın topu kurtardı, gelen topa bu kez Emrah vurdu, kaleci yine gole izin vermedi.

Hakem oynanmamış dakika olarak 4 dakikayı işaret etti.

90+4 oynanırken, Karagümrük kontraatağında Nihat bir anda kaleci Şener ile karşı karşıya kaldı, vurdu. Topu karşılayan kaleci Şener mutlak bir gole izin vermedi.

Maç 0-0 sona erdi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız