SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Hacettepe'yi 2-1'le Geçti

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta play-offa kalabilme mücadelesi veren Yeni Malatya Spor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Hacettepe'yi Serdar'ın attığı iki golle 2-1 mağlup etmeyi başardu. Karşılaşmanın 80. dakikasında Yeni Malatya Spor'dan Hüseyin ve Hacettepe'den Abdulkerim kırmızı kart gördüler.

STAT: İnönü,

HAKEMLER: Yiğit Üzer, Süleyman Yavaşoğlu, Abdurrahman Duman, 4. hakem Sami Güler,

YENİ MALATYA SPOR: Mesut, Can, Adem, Serdar, Hüseyin Kartal, Recep (Dk.46 Cem), Mehmet Duz, Hüseyin Kar (Dk.50 Önder), Ümit, Enis, Cihan (Dk.81 Gökhan Sinanoğlu),

YEDEKLER: Eray, Mehmet Toşak, Nedim, Serkan, Önder, Gökhan Sinanoğlu, Cem,

HACETTEPE: Metin, Kemal (Dk.68 Sedat), Abdulkerim, Aykut (Dk.75 Mustafa Kaya), Mustafa Kayabaşı, Ali, Metin, Efe, Ramazan (Dk.76 Sezai), Caner, Artun,

YEDEKLER: Mert, Sedat, Emre, Sonay, Mustafa Kaya, Sezai, Hasan,

GOLLER: Dk.20 ve Dk.71 Serdar (Yeni Malatya Spor), Dk.21 Artun (Hacettepe)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.80 Hüseyin Kartal (Yeni Malatya), Dk.80 Abdulkerim (Hacettepe)

SARI KARTLAR: Enis (Yeni Malatyaspor), Sedat, Efe (Hacettepespor)

20. dakikada kazanılan korner atışından gelen topu Serdar Hacettepe ağlarına gönderdi: 1-0

21. dakikada Hacettepe santra ile birlikte atağa kalktı, Artun uzaktan sert bir şutla beraberliği sağladı: 1-1

71. dakikada Yeni Malatya Spor'dan Serdar, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-1

80. dakikada birbirleriyle tartışan Yeni Malatya Spor'lu Hüseyin Kartal ile Hacettepe'li Abdulkerim kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

Karşılaşma Yeni Malatya Spor'un 2-1 üstünlüğüyle son buldu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız