SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Hatay'a Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:39
YMS, Hatay'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig'de Play-off'a kalan Yeni Malatyaspor, Hatayspor ile oynayacağı ikinci karşılaşma için Hatay'a gitti. 

Play-off ilk maçında Hatayspor'u 1-0 yenen Yeni Malatyaspor, ikinci maç için kara yoluyla Hatay'a gitti. Yeni Malatyaspor, Hatayspor ile Salı günü deplasmanda Hatay Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. İlk maçta elde ettiği skorla avantajı eline geçiren sarı-kırmızılı takım, ikinci maçtan da iyi bir skorla ayrılıp, tur atlamak istiyor.

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Coşkun Yılmaz, Hatay'a ilk maçta aldıkları 1-0'lık galibiyetin avantajıyla gittiklerini belirtti.

Ellerindeki avantajı kullanıp, tur atlamak istediklerini dile getiren Yılmaz, "Hatay deplasmanında iyi mücadele edip, sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. İlk maçta elde ettiğimiz avantajı iyi kullanmak istiyoruz. İnşallah iyi bir mücadeleyle, Hatay'dan istediğimizi alıp döneceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor ile Hatayspor, Play-off ikinci maçında Salı günü Hatay Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. 16.30'da oynanacak olan karşılaşmayı Tayfur Özkan, Nihat Samuk ve Mehmet Kapluhan hakem üçlüsü yönetecek. Mücadeleyi, Hatayspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlar izleyebilecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız