SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Hazırlık Maçında Alanya'ya Mağlup

0
Güncellendi - 2018-07-20 04:12:21
YMS Hazırlık Maçında Alanya'ya Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleştirdiği ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor ile oynadı. Hazırlık karşılaşması 1-0 Aytemiz Alanyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını 14 Temmuz'dan buyana Düzcede'deki Fenerbahçe'ye ait olan Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştiren Yeni Malatyaspor, Süper Lig ekini Alanyaspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Alanyaspor Haydar Yılmaz, Cenk Ahmet Alkılıç, Barış Başdaş, Georgios Tzavellas, Kaan Kanak, Taha Yalçıner, Filipe Augusto, Hasan Ayaroğlu, Emre Akbaba, Efecan Karaca ve Emre Güral ilk 11'i sahaya çıktı.

Malatyaspor ise Farnolle, Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Mensure Seth, Aly Cissokho, Murat Yıldırım, Gudson Azubuike, Buğra Çağıran, Ahmet İldiz, Hüseyin Ekici ve Eren Tozlu 11'iyle maça başladı.

Her iki takımın karşılıklı atakları ile başlayan müsabakada Video Hakem Uygulaması (VAR) kullanıldı.

Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki sahada oynanan hazırlık karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, ilk yarıyı 35.dakikada Emre Güral’ın kaydettiği golle 1-0 üstün tamamladı. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve Aytemiz Alanyaspor, hazırlık mücadelesini 1-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Alanyaspor daha önce 9 kez karşı karşıya geldi. 4'ü 2.Lig, 2'si 1.Lig, 2'si Süper Lig ve 1'i Türkiye Kupası olmak üzere iki ekibin oynadığı 9 karşılaşmada Yeni Malatyaspor 4, Alanyaspor ise 2 galibiyet alırken, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Geçen sezon Süper Lig'de oynanan karşılaşmalarda Alanya'da oynanan karşılaşmayı Alanyaspor 1-0 kazanırken, Malatya'da oynanan karşılaşma ise 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

FOTO: AA- Düzce

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Başefendi (5 yıl önce)
    Kaplan kardeşimize kayılıyorum. Yönetim derhal istifa etmeli, takıma tslipli çıkmayacağı için kayyum atanıp ligin ilk yarısı bitmeden küme düşmesi kesinleştirilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalemine sağlık. Ne güzel yazmışsın. Yönetim istifa edince zaten yönetici olmak için herkes kapıda bekliyor. Boş boş yorumlar yazılıyor. Hadi kombine al desen almazlar. Niye para cebinden çıkacak ya...Adamlar borçsuz kulüp yönetiyorlar. Başının üstünde taşıman lazım. UEFA kriterleri var. Biliyor musun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Sağ açık sol açık gerekiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (5 yıl önce)
    kombine almazsan nasıl transfer yapılacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Bu böle gitmez ayıptır günahtır yazıktır malatya taraftarı bunları mı izlemeye kombine alacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Eldeki malzeme bu hoca napsın bu malzeme ile puan bile hayal yönetim derhal hiç beklemeksizin istifa etmeli geçen yılki geliri çöpe atan cebinden 0 tl harcayan adamlar yönetici olmasın
    0
    0
    Yanıtla