SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Hazırlıklara Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. 
 
Yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda görevi bırakacağını açıklayan kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile yaptığı görüşme sonrası, mali kongrede görevinin başında olduğunu kaydetti. 
Katipoğlu'nun görevi bıraktığını açıklamasının ardından gözler mali kongreye çevrilmişti. Mali kongrede bir konuşma yapan Katipoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir görüşme yaptıklarını Çakır'ın isteği doğrultusunda görevlerinin başında olduklarını bildirdi. 
 
Takımın başında olduklarını ve görevi sürdüreceklerini belirten Katipoğlu, ara vermeden yeni sezon hazırlıklarına başladı. Katipoğlu, bu kapsamda ilk olarak teknik direktör Cafer Aydın ile bir araya gelecek. Yeni sezon için transfer konusunda dikkatli davranmayı planlayan yönetim, teknik patron Cafer Aydın'ın rapor ve isteği doğrultusunda transfer yapmayı hedefliyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız