SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2016-11-25 17:38:31
YMS Hazırlıklarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 12’nci haftada sahasında Giresunspor’u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde 25 puanla lider durumda bulunan sarı kırmızılılar, Pazartesi günü sahasında son 3 maçında berabere kalan Giresunspor’u konuk edecek. Galibiyet serisi, Eskişehirspor deplasmanında alınan mağlubiyetle bozulan Yeni Malatyaspor, Giresunspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, yeni bir seri yakalamak istiyor.

Giresunspor maçının hazırlıklarını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde sürdüren sarı kırmızılılarda, sağ bek oyuncusu Caner Arıcı kart cezalısı olması nedeniyle Giresunspor karşılaşmasında kadroda yer alamayacak.

Ümraniyespor maçında dördüncü sarı kartlarını görerek, cezalı duruma düşen ve Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Sedat Ağçay ile Micheal Pereira yeniden forma giyebilecek.

Takımını zorlu Giresunspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlayan teknik direktör İrfan Buz, Giresunspor karşısındaki tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu ifade etti.

Buz, Eskişehirspor maçı sonrası Giresunspor karşılaşmasına yoğunlaştıklarını kaydederek, “Oynadığımız müsabakayı bırakıp, önümüzdeki müsabakaya bakıyoruz. Eskişehirspor maçını kapattık, Giresunspor maçına odaklandık. Sahamızda 3 puanı alarak, Eskişehirspor maçında alınan mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz” dedi.

İç sahada iyi bir istatistiklerinin olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “İçerideki maçlarınızı almak durumundasınız. Onu yapacaksınız, deplasmandan da puanlar getireceksiniz. Ama biz mücadelenin içerisindeyiz. İç sahada iyi bir istatistiğimiz var. Oynadığımız beş karşılaşmayı da kazandık. Önümüzde Giresunspor maçı var ve b maçı da kazanıp, iyi bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Buz, Giresunspor maçında 3 puan alıp, galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getiren Buz, şunları kaydetti: “Yeni bir teknik direktör başlarına geldi. Geçen hafta da sahalarında berabere kaldılar. Onlarda gelip, gardlarını alacaklar. Sezon başında Play-Off hedefleri vardı ve bunu da deklare ettiler. İçeride Ümraniyespor ile oynadık ve sahalarında Sivasspor’u 4-1 yendiler. Her takıma karşı saygılı olmanız gerekiyor. Futbol ciddi bir oyundur. O yüzden rakiplerinizi ciddiye alacaksınız. Ciddi bir müsabakaya çıkacağız. Ama Allah’ın izniyle sahamızda 3 puanı almak istiyoruz. 3 puanı alacağımıza da inanıyorum.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mülayim (7 yıl önce)
    2. 3. Ve 4. Nün kaybettiği haftada üç puan şart kere şart.inşallah alırıZ maçı.
    0
    0
    Yanıtla