SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Hazırlıklarını Sürdürüyor

A- A+ PAYLAŞ

 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.
 
Geçtiğimiz sezon ilk 5 içerisine girerek play off'a kalan ancak Adana Demirspor'a yenileyerek, eli boş dönen Yeni Malatya Spor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Futbolcular, çalışmalar öncesinde EKG testinden geçirilirken, kan ve idrar tahliline tabi tutuldu. Yapılan testlerin ardından teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde toplanan sarı siyahlı takım, ilk çalışmasını yaptı.
 
Malatya'da 15 gün sürecek olan ilk etap kamp çalışmaları Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Teknik patron Cafer Aydın yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaların, havanın sıcaklığı nedeniyle akşam gerçekleştirileceği kaydedildi. Teknik direktör Cafer Aydın'ın hava koşullarına göre program hazırladığı, Malatya'da yapılacak olan ilk etap çalışmalarında futbolcuların gündüz salonda antrenman yapacağı öğrenildi. Sarı siyahlı takım akşam ise çim sahada hazırlıklarına devam edecek.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Malatya'da 15 gün çalışacak olan sarı siyahlı takım, 5 Ağustos'ta ise Ankara Kızılcahamam'da ikinci etap kamp çalışmasını yapacak. Malatya'daki çalışmada takıma yeni katılan futbolcularda yer aldı. Aydın, özellikle ilk etap kamp çalışmasında kadroya yeni katılan futbolcuların takıma kısa sürede uyum sağlaması için çalışıyor. 5'e 2 top çalışmasında futbolcuların neşeli ve istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürürken, teknik patron Cafer Aydın'ın tempoyu artıracağı öğrenildi.
 
Sarı siyahlı takımda yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmalarının da devam ettiği bildirildi. Özellikle forvet mevkiinde arayışlarını sürdüren sarı siyahlı takımda Yunus Altun ile anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Forvet hattına iki futbolcu almayı planlayan yönetim, birkaç oyuncuyla temasa geçerken, Ankara Kızılcahamam kampına kadar bu transferleri bitirmek istiyor.

 
Yeni Malatya Spor'da kulüp 2. başkanı Özcan Dündar ise, iyi bir ekip olduklarını, bunu lige de yansıtmak istediklerini söyledi.
Geçen sezondan ellerinde iyi bir kadronun bulunduğunu kaydeden Dündar, "Geçen sezon göreve geldiğimizde sıfırdan bir kadro kurmuştuk. Bunun sıkıntılarını sezon içerisinde yaşadık. Ancak futbolcularımız her şeye rağmen takımı play off'a taşımayı bildi. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var. Elimizde geçtiğimiz sezondan iyi bir kadro vardı. Eksik mevkileri de en doğru transferlerle doldurduk" dedi.
 
Dündar, sezona iyi başlamak istediklerini belirterek, "Bu sezon her şey çok farklı olacak. Sayın Başkanımız Mehmet Emin Katipoğlu ve değerli yönetici arkadaşlarımız bu manada gece gündüz demeden çalışıyor. Bunun yanında Malatya kamuoyunun ciddi anlamda takıma güveni var. Güzel bir birlik ve beraberlik sağlandı. Bu da bize başarıyı getirecektir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız