SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İçerde Vuruldu: 0-1

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:50
YMS İçerde Vuruldu: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Bayrampaşaspor ile Malatya'daki İnönü Stadı'nda karşılaştı. Bayrampaşa'nın ilk yarıda attığı gol penaltıdan geldi. Yeni Malatyaspor'dan Yasin'in ikinci yarıda attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Maçı statda izleyen Yeni Malatyasporlu taraftarlar; "Rezalet", " Sahipsiz Malatya" şeklinde sloganlar attılar. İkinci yarının son dakikalarında taraftarlar, protokolda oturan Yeni Malatyasporlu yöneticilere tepki gösterdiler. 

8. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Okan'ın uzun şutunda, Bayrampaşaspor kalecisi  topu iki hamlede yakaladı.

12. dakikada Eren'in sert şutunda top,  Bayrampaşaspor'un savunmasından taça çıktı. 

14. dakikada Eren rakip savunmasındaki açığı gördü ve çaprazdan Bayrampaşa'nın kalecisi ile karşı karşıya kaldı. Ancak vuruşunda top auta çıktı. 

15. dakikada Yeni Malatyaspor kalesinde büyük tehlike atlattı. Ceza sahasına gelen topu Cenk indirdi; Ünal'ın sert vurduğu top kale direğinin biraz üstünden auta çıktı. 

20. dakikada Bayrampaşaspor'dan Polat Güren'in sert şutu az farkla auta çıktı.

22. dakikada Eren'in atağında top Bayrampaşaspor savunmasında kornere çıktı. Yeni Malatyaspor'un köşe vuruşunda topu Eren karşıladı ancak top az farkla auta çıktı.

31. dakikada ceza sahasına gelen topu Yeni Malatyasporlu Ercan karşıladı. Ancak Bayrampaşa oyuncusu Tufan, Ercan'la mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Ziya'nın kullandığı penaltıda top filelere gitti. 0-1

İKİNCİ YARI

48. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Eren'in etkili atağı, ofsayt engeline takıldı. 

50. dakikada Yeni Malatyaspor'dan Okan'ın kafayla ceza sahasına gönderdiği ortasında topa Eren sert vurdu; ancak top Bayrampaşaspor kalecisinde kaldı. 

59. dakikada Bayrampaşasporlu Polat'ın sert vuruşunda top yandan auta çıktı.

64. dakikada Yeni Malatyaspor'un etkili atağından, ceza sahasında Sedat topa sert vurdu; ancak Bayrampaşaspor'un kalecisi topu tokatlayarak kornere gönderdi. Yeni Malatyaspor'un köşe vuruşu sonuçsuz kaldı. 

69. dakikada Yeni Malatyasporlu oyuncu Yasin'in şutunda top rakip filelerle buluştu; ancak öncesinde hakemin ofsayt kararı nedeni ile gol sayılmadı. 

72. dakikada Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat, Bayrampaşaspor oyuncusu Abdullah'ın tehlikeli atağında mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.

77. dakikada Yeni Malatyasporlu Türker'in atağında, top rakip kalecinin üzerinde dışarıya çıktı. 

Karşılaşmada ikinci yarıda oynanmayan süre olarak 5 dakika uzatma süresi verildi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Bayrampaşaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. 

Kaynak : Görüş Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız